Af - 03/08-15 09:34

Pernilles baby blødte fra hovedet - og så trådte buschaufføren tilPernilles baby blødte fra hovedet - og så trådte buschaufføren til

Der var ingen sure miner, da buschaufføren tog en omvej for at køre Pernille Dansbo og William på skadestuen.

storybild

(Billede: Privatfoto)

Søndag aften fik Pernille Dansbo fra Lunderskov sig en ubehagelig oplevelse.

Efter en hyggelig tur i Kolding Storcenter med sin seks måneder gamle søn William og Pernilles søster gik turen hjemad med bussen.

- Sætter barnevognen, mens jeg betaler for turen. William skriger, men det havde han også gjort inden, så jeg tænkte ikke meget over det, siger den 22-årige mor til metoxpress.

Da Pernille Dansbo kom tilbage til sin søn, kunne hun se, at William blødte fra hovedet.

-Det er en knop, som han har kradset af. Og så siger Aage (buschaufføren, red.), at han vil køre os på skadestuen, hvis det ikke stopper med at bløde.

Pernille Dansbo og William fik hjælp af nogle ældre damer på bussen, der holdt humøret oppe i situationen. Det stoppede ikke med at bløde, og derfor gik buschaufføren i aktion og kørte en lille omvej til hospitalet, som normalt ikke er på bussens rute:

Kommuner: Flere børn lider af angst
Kommuner: Flere børn lider af angst

Desperat mor skjulte sit barn af frygt for kommunen
Desperat mor skjulte sit barn af frygt for kommunen

- Det er jo virkeligt fedt, når man står i sådan en situation, og det er også mit første barn, så man ved jo heller ikke helt, hvor alvorligt man skal tage det.

Heldigvis virkede det ikke til, at den lille dreng var meget påvirket af situation, og blodtabet har heller ikke påvirket ham. De to skal til lægen i dag for at få undersøgt det nærmere.

På grund af Facebook har den unge mor været i kontakt med Aage, som hun har takket for hjælpen.

- Jeg har ikke hørt fra ham personligt, men en af kollegerne har skrevet og sagt, at han blev meget meget rørt over det.

Familien har fået at vide, hvornår den gode buschauffør er på arbejde igen, så de kan takke ham med en lille ting. Derudover vil Pernille Dansbo også sige tak for hjælpen:

- Tusind tak for hjælpen. Det er virkeligt stort af en mand på arbejde, at han vælger at bruge sin tid og energi på at tage at hjælpe mig. Det er jo fantastisk.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx