Af Ritzau - 05/10-16 17:05

Politidirektør overvejer ikke at gå af trods mistillidPolitidirektør overvejer ikke at gå af trods mistillid

De 600 medlemmer af Fyns Politiforening udtrykker mistillid til politidirektøren. Hun vil lytte til kritikken.

storybild

Politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen vil lytte til kritikken fra sine medarbejdere, der ikke længere har tillid til hende. Men hun overvejer ikke at gå af, fortæller hun til Fyens Stiftstidende. (Billede: Scanpix/Bjarne Luthcke)

Politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen fra Fyns Politi beklager, at der er opstået en situation, hvor de 600 politifolk i Fyns Politiforening ikke længere har tillid til hende og har afbrudt samarbejdet.

Men hun overvejer ikke at gå af.

Det siger hun i et interview med Fyens Stiftstidende.

- Jeg må beklage, at situationen er opstået og anerkende, at jeg må kigge indad på mig selv og min egen ledelsesstil, siger hun til fyens.dk.

Hun vil nu se på, hvordan medlemmerne af foreningen har kunnet opleve tingene, som de har, og hvad der ligger bag kritikken.

Samtidig er hun glad for, at politifolkene har tilkendegivet, at de fortsat vil passe deres arbejde, så det ikke går ud over borgerne, fremgår det af interviewet med Fyens Stiftstidende.

På spørgsmålet om, hvilke tanker hun gør sig, når politiforeningen tager så drastisk et skridt, svarer hun:

- Jeg tænker, at jeg må lytte til, hvad de har at sige, og invitere til et møde snarest muligt, hvor vi kan drøfte samarbejdsudfordringerne, så vi kan komme videre.

Medarbejdernes mistillid har som nævnt ikke fået Kit Claudi Grøn-Iversen til at overveje, om hun skal gå af.

- Det har jeg ingen overvejelser om. Det, det handler om, er, at jeg kigger indad og inviterer foreningen til en dialog om, hvordan vi kommer videre, siger hun til fyens.dk.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx