Af - 22/09-16 17:28

18-årige Ditlev er hverken mand eller kvinde18-årige Ditlev er hverken mand eller kvinde

Han shopper i kvindeafdelingen, men kunne aldrig finde på at gå i kjole. Ditlev definerer hverken sig selv som en mand eller kvinde.

Bildstrecke im Grossformat »

"Jeg er tiltrukket af det maskuline. Om det så er en maskulin dame eller en maskulin mand. Det går jeg ikke så meget op i." Det siger Ditlev Halfdan Escherich til TV 2.

Kvinder shopper i dameafdelingen, og mænd handler i herreafdelingen.

Det er den virkelighed, de fleste lever i, men ikke 18-årige Ditlev Halfdan Escherich.

Han praktiserer en nyere tendens, hvor unge træder ud af kønnets faste rammer og går i både herre og dametøj. "Fluid gender" kaldes det.

Ditlev Halfdan Escherich forklarer til TV 2, at han hverken definerer sig som homoseksuel eller transkønnet. Egentlig er han svær at definere:

Han shopper jakkesæt i dameafdelingen, men han har på inden måde lyst til at få lavet bryster. Kjoler går han heller ikke i, men håret er langt, og læberne bliver plejet med lyserød læbepomade.

Jeg er egentlig meget tilfreds med at være det, jeg er. Et sted midt i mellem.
Sådan siger Ditlev Halfdan Escherich til TV 2.

GRINDR-FREDAG: 10 beskeder der med garanti IKKE giver diller
GRINDR-FREDAG: 10 beskeder der med garanti IKKE giver diller

Hans manglende vilje til at ville være det ene eller det andet har dog forvirret en del i hans omgangskreds. Ditlev Halfdan Escherichs veninde fortæller, at flere er kommet til hende, fordi de er nysgerrige på, om Ditlev Halfdan Escherich skal betragtes som en dreng eller en pige.

De flydende grænser praktiserede Ditlev Halfdan Escherich allerede i folkeskolen. Her forsøgte han først at passe ind, og det gjorde han ved at klæde sig som en dreng.

- Jeg var jo en dreng, så det var det, jeg skulle klæde mig som. Men det varede kun et års tid, siger Ditlev Halfdan Escherich til TV 2.

Derfor har stadig flere kvinder sex med hinanden
Derfor har stadig flere kvinder sex med hinanden

Hans præferencer i forhold til, hvem han dater, er også flydende. Ditlev Halfdan Escherich er tiltrukket af udstråling og fysisk, og han er både til mænd og kvinder.  

- Jeg er tiltrukket af det maskuline. Om det så er en maskulin dame eller en maskulin mand. Det går jeg ikke så meget op i, siger han til TV 2.


LÆS OGSÅ: Homoseksuelle asylansøgere lyver for at opnå asyl

LÆS OGSÅ: Præst kaldte homo-massakre ‘fortjent’ - nu er han sigtet for sex med ung dreng

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx