21/09-17 06:48; Opdateret: 21/09-17 08:21

Politi afspærrer flere gader på Nørrebro efter skyderiPoliti afspærrer flere gader på Nørrebro efter skyderi

Efter en måneds pause har Nørrebro i København natten til torsdag igen dannet ramme om skudepisode.

storybild

Efter næsten en måneds pause har der igen været et skyderi på åben gade i København. Free/Pressefoto Rigspolitiet

København. Københavns Politi oplyser torsdag morgen, at en afspærring af flere gader på Ydre Nørrebro skyldes et skyderi i nattens løb.

I første omgang ville politiet ikke melde noget håndfast ud om årsagen til afspærringen. Det hed sig, at man efterforskede en "kriminel handling".

Det er området mellem Nørrebro Station og Hillerødgade samt enkelte sidegader, der er afspærret. I det område ligger Den Røde Plads, hvor der tidligere har været skudt under bandekonflikten i København.

Politiet ønsker torsdag morgen ikke at bidrage med yderligere oplysninger. Der vil blive holdt en pressebriefing torsdag formiddag, lyder det fra ordensmagten.

En fotograf fra Ekstra Bladets har været på stedet og dokumenteret, at der på gaden lå både patronhylstre og en pistol. Vidner har til avisen berettet om, at der er blevet skudt flere gange.

På grund af afspærringerne er det ikke muligt for trafikken at komme igennem. Derfor er flere buslinjer blevet omlagt. Det drejer sig om linjerne 5C og 350S. De stopper ikke som normalt ved Nørrebrohallen og Stefansgade.

København var hen over sommeren plaget af adskillige skyderier i forbindelse med en bandekonflikt.

Derfor blev der indført en visitationszone 20. juli. Zonen, der lige nu blandt andet dækker et område på og omkring Nørrebro, i Nordvest og Brønshøj, blev i sidste uge forlænget frem til 28. september.

Nørrebro har ellers været forskånet for skyderier i en måned. I august rykkede ordensmagten ud til en anmeldelse om skud på Solitudevej på Indre Nørrebro.

Et par dage inden da blev der affyret skud ved Hillerødgade og Esromgade, som ligger på Ydre Nørrebro.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Politiet - anholdt øksemand...
bt.dk
To teenagepiger havde billet til...
bt.dk
Henriks død ændrede tradition hos...
bt.dk
OL-atlets mand er blevet et...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx