Af Ritzau - 20/05-16 15:42

Bandekonflikt får politiet til at oprette visitationszonerBandekonflikt får politiet til at oprette visitationszoner

Vestegnens Politi opretter midlertidige visitationszoner, efter bandekonflikten har taget en voldelig drejning

storybild

Politiet opretter nu visitationszoner for at beskytte Vestegnens borgere fra banden Black Jackets. (Billede: Free/Colourbox)

I kølvandet på flere skudepisoder på Københavns vestegn har politiet i området besluttet at oprette midlertidige visitationszoner i dele af både Høje Taastrup Kommune og Albertslund Kommune.

Det meddeler Københavns Vestegns Politi i en pressemeddelelse.

Skudepisoderne er resultat af en konflikt mellem forskellige bander, der for tiden hærger Københavns vestlige forstæder.

Der er ifølge Ekstra Bladet tale om, at banden Black Jackets er oppe at toppes med en rivaliserende bande, og at der blandt andet er tale om en territoriekonflikt.

Visitationszonerne skal ifølge politiet virke præventive for at undgå flere uroligheder i området. Ved hjælp af stikprøver vil politiet undersøge, om de forbipasserende besidder våben.

Det er ikke første gang, at Københavns Vestegns Politi optrapper i kampen mod bandeurolighederne. Torsdag gav de forbud mod at besøge en adresse i Albertslund.

Politiet mente nemlig, at der er overhængende fare for, at Black Jackets, der bruger lokalerne, vil blive udsat for et angreb.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Zuckerberg indrømmer: Vi har 'begået...
bt.dk
Kriminel søn får sin familie smidt ud...
bt.dk
Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Se billedet: 'Gift ved første...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx