Af - 20/10-14 08:15

Pape betaler skattekrone: Spiste på kro med kærestenPape betaler skattekrone: Spiste på kro med kæresten

Søren Pape betaler skattekroner tilbage for julemiddag på kro.

storybild

(Billede: Polfoto/DRESLING JENS)

Den konservative partiformand, Søren Pape, betaler kommunen tilbage for en kromiddag med sin nuværende kæreste. Alligevel hævder han, at han ikke burde betale.

Det skriver BT mandag.

Bilaget for middagen lyder på 1330 kroner. Det blev i første omgang betalt af Viborg Kommune, hvor den 42-årige Søren Pape var borgmester. Julemiddagen blev indtaget tilbage i december 2013.

- Jeg har holdt mig inden for rammerne. Men jeg ved bare, at når vi nu er i et forhold, så kan jeg jo sagtens se, at så vil alle tænke, at jeg har haft kæresten med ude at spise på kommunens regning. Så derfor betaler jeg, selv om jeg faktisk føler, at jeg nu afholder en udgift, som kommunen burde afholde. Men jeg ved også godt, at sådan ser det ikke ud, siger Søren Pape Poulsen til BT.

DF langer ud efter Papes udenrigspolitik: 'Skuffende'
DF langer ud efter Papes udenrigspolitik: 'Skuffende'

Den konservative partiformand spiste sammen med sin nuværende kæreste, Josue Medina Vazquez, der på det tidspunkt var på studietur i den tidligere bykonges hjemby. Vaszquez kommer fra Den Dominikanske republik, hvor onklen er præsident.

- Det var almindelig høflighed som afslutning på et besøg at invitere kommunens gæst ud at spise, så han kunne få en god oplevelse op til jul. Når du kommer fra et land, som man siger har fået ’a touch of god’s finger’, jeg mener, der er mellem 28 og 30 grader året rundt, så inviterede jeg gæsten ud inden jul. Han synes jo, det var eksotisk at gå rundt og kigge på byen op til jul, siger Søren Pape Poulsen til BT mandag.

Søren Pape viser kæresten frem
Søren Pape viser kæresten frem

På trods af, at gæsten fra udlandet officielt var på studiebesøg i Viborg, var der intet program for Josue Medina Vazquez, der nu danner par med Søren Pape. Desuden viser BTs aktindsigt, at der heller ikke er blevet sendt mails ud, hvor den tidligere borgmester orienterer om besøget.

LÆS OGSÅ: Papes politik overskygget af historier om fodbold og seksualitet

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Real Madrid fik sejren foræret:...
bt.dk
Kvinde voldtaget i by-centrum
bt.dk
Historisk astronaut er død
bt.dk
Tårer i øjnene: Mary fik kronprins...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx