Af - 12/01-15 12:29

Politiet vil have svar fra hoffet om kronprinsens storebæltturPolitiet vil have svar fra hoffet om kronprinsens storebælttur

Mens flere hundrede måtte holde stille og vente på, at stormen Egon løjede af, før de kunne komme over Storebæltsbroen, kørte Kronprins Frederik over broen – ikke bare én, men hele to gange, mens den var lukket.

storybild

Da kronprinsen skulle til sportsgalla i Herning, valgte han at køre over den lukkede Storebæltsbro på trods af at den var lukket, og han ingen tilladelse havde fået. Det bekræfter både Sydsjælland og Lolland-Falsters politi samt direktør for Sund og Bælt.

Det skriver bt.dk.

Nu vil politiet rette henvendelse til hoffet vedrørende hændelsen:

- Vi retter en henvendelse til hoffet i denne forbindelse, fortæller Lene Frank, politidirektør til bt.dk.

Kronprinsen kørte over den lukkede Storebæltsbro første gang fra Sjælland til Jylland omkring kl.15 lørdag eftermiddag. Ved 3-tiden natten til søndag kører han tilbage til Sjælland – hvor broen stadig er lukket.

Flere billister holdt på daværende tidspunkt i venteposition for at komme over broen.

- Der er selvfølgelig en grund til, at vi vælger at lukke broen, fordi det er forbundet med fare at færdes på den. Der er så forskel på, hvor farligt det er alt afhængtigt af, hvilket fartøj man er i, og hvor god en chauffør, man er, siger Lene Frank og tilføjer:

- Men der er selvfølgelig en grund til, at vi lukker broen. Og det er fordi, det er farligt at passere den.

Og nu vil politiet altså følge op på episoden.

LÆS OGSÅ: Ikke bare en, men to gange blæste Kronprinsen på stormlukning

LÆS OGSÅ: Øjenvidner: Kronprinsen trodsede spærret Storebæltsbro

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx