Af Mads Degn - 12/07-17 12:59

11 beskeder på tre år - er det her verdens længste og sjoveste Tinder-samtale? 11 beskeder på tre år - er det her verdens længste og sjoveste Tinder-samtale?

Der findes som regel to slags samtaler mellem matchende par på dating-app’en Tinder. Den, der mere eller mindre slutter, før den er kommet i gang, og den, der strækker sig over en længere periode, og som måske resulterer i et møde mellem to håbefulde singler.

storybild

Josh Avsec, Twitter.

Men der er også den mellem 22-årige Josh Avsec og hans Tinder-flirt Michelle Arendas, som tager den helt til ekstremerne. De to matchede på Tinder tilbage i 2014 og har siden da holdt kontakten ved lige – med kun 11 beskeder.

Og nu er deres ’Tinder-forhold’ gået viralt på de sociale medier.

Det skriver news.com.au.

I sig selv er det bemærkelsesværdigt, at de to i løbet af tre år har været i stand til at holde kontakten med så få beskeder. Men det er ikke det, det har fået flere brugere på de sociale medier til at reagere – det er selve beskedernes indhold og tidsintervallerne i mellem dem.

Tinder-samtalen har Josh Avsec selv lagt op på Twitter, og indtil videre er hans tweet blevet delt over 3.500 gange og har fået næsten 17.000 likes:

'Hahahaha, en dag møder jeg denne pige, og det bliver fantastisk. Se på datoerne for vores beskeder på Tinder,' skriver han.


Den 19. januar 2015 skriver Josh Avsec 'Hey, jeg var lige i bad'. Den besked svarer Michelle Arendas først på den 13. februar 2015 med 'Hey, jeg har lige set denne besked, beklager, jeg var til undervisning,'

Sådan fortsætter korrespondencen mellem de to frem til den seneste besked, som er afsendt i juli i år. Mere eller mindre ligegyldige og korte beskeder, som kommer med flere måneders mellemrum.

Og det har fået folk til at hylde dem i kommentarsporet til Josh Avsecs tweet:

'Det her er hylende morsomt. Lov mig, at I bliver gift,' skriver laur.


'Hun lyder som en, du bør gemme på,' skriver Dawn Gilpin.


'Det her er det bedste, jeg nogensinde har set,' skriver mitch.


'Det virker faktisk som den mest sikre kemi, jeg nogensinde har set på Tinder,' skriver Stuart Bramley.


Selv Michelle Arendas har været inde og kommentere Josh Avsecs tweet - og hendes besked er helt i tråd med deres Tinder-samtale:

'Beklager, jeg ville gerne give dig et svar, men jeg er nok lige nødt til at give det et par måneder,' skriver hun.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bilist kørte over for rødt: Mor med...
bt.dk
Stunt-ekspert om Jakob Oftebros...
bt.dk
LIGE NU: Massevis af danskere hylder...
bt.dk
Skudramt lærer tackler elev og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx