Af - 27/01-14 16:08; Opdateret: 27/01-14 16:30

TV2: Corydon afviser tilbud fra fagbosserTV2: Corydon afviser tilbud fra fagbosser

Finansminister Bjarne Corydon takker nej tak til at mødes med fire fagbosser om milliardinvestering i Dong.

Der bliver ikke noget kaffemøde mellem finansminister Bjarne Corydon (S) og de fire højt profilerede fagbosser, der i weekenden tilbød at investere milliarder af kroner i energiselskabet Dong.

Ifølge TV2 News afslår finansministeren således tilbuddet, der skulle vippe et bud fra den amerikanske investeringsbank Goldman Sachs af pinden.

Goldman Sachs står til at overtage 19 procent af aktierne i Dong sammen med ATP og PFA i en handel til 11 milliarder kroner.

Handlen har været kritiseret af både SF'ere, Socialdemokrater, Enhedslisten og til dels også Dansk Folkeparti samt via en stor underskriftindsamling på nettet.

De fire fagbosser, Anders Bondo Christensen (Lærernes Sundhedsorganisation), Grete Christensen (Sundhedskartellet), Henning Pedersen (Bupl) og Dennis Kristensen (FOA), som alle også sidder i bestyrelsen for fire store danske pensionskæmper, kom med buddet i weekenden.

Corydon betegnede det dog allerede i weekenden, som værende ikke seriøst nok, og flere af pensionsselskaberne har da også siden været ude og sige, at de fire fagbosser ikke umiddelbart har rygdækning til at smide så stort et milliardbeløb på stående fod.

Finansministeriet ønsker hverken at be- eller afkræfte oplysningerne overfor Ritzau.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
24-årige Casper i mål i Norge efter...
bt.dk
Tv-seere sviner ung mor til efter...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx