Af - 18/02-14 20:43; Opdateret: 18/02-14 21:34

Viceborgmester forsvundet: Politiet er på bar bundViceborgmester forsvundet: Politiet er på bar bund

Efterladt bil og mobiltelefon har ikke hjulpet politiet tættere på at opklare, hvad der er sket med Vordingborgs 31-årige viceborgmester.

storybild

Forsvundet. Vordingborgs viceborgmester, 31-årige Martin Leider Olsen, har snart været eftersøgt et døgn. Politiet er stadig på bar bund. (Billede: Privat foto)

Vordingborg Kommunes viceborgmester, 31-årige Martin Leider Olsen (S), har nu været forvundet fra jordens overflade siden midnat og trods en intens eftersøgning og involvering af lokal befolkningen er politiet ikke kommet tættere på at finde ham. Sådan lyder meldingen fra vagtchef ved Sydsjællands og Lollands-Falster Politi Stefan Jensen.

- Vi leder stadig med betjente og hunde på begge sider af Storstrømsbroen. Men der er ikke noget nyt, siger han.

Politiet fandt tidligere i dag Martin Leider Olsens bil, en hvid Peugeot 107, efterladt ved et campingcenter på Falster-siden af Storstrømsbroen. Det får politiet til at frygte, at han kan være sprunget ud fra broen.

Mobiltelefon efterlod ingen spor

- Man frygter selvfølgelig det værste, når bilen er efterladt tæt på broen, siger Stefan Jensen.

I bilen fandt politiet også hans mobiltelefon, men den har desværre ikke hjulpet politiet tættere på at opklare, hvad der er sket med Martin Leider Olsen, siger Stefan Jensen.

Som mx.dk tidligere kunne skrive, havde politiet sat en helikopter ind i eftersøgningen. Den kommer dog tidligst i luften i morgen tidlig, da den ikke har kunnet lette på grund af tæt tåge, oplyser Stefan Jensen.

Ved du noget. SMS 1204(koster alm. sms-takst) skriv mx efterfulgt af besked

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mascha om forholdet til sin nye...
bt.dk
Christiania lukker Pusher Street: 'Vi...
bt.dk
Skiltet gør mig skør: Kommunen taler...
bt.dk
Skuespiller delte billede efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx