Af - 10/08-14 08:19

28-årig mand ramt af flugtbilist28-årig mand ramt af flugtbilist

En 28-årig mandlig cyklist blev i de tidlige morgentimer påkørt af en flugtbilist i den lille by Gørlev, der ligger mellem Slagelse og Kalundborg.

Manden kom kørende af Helsingevej, da han bliver ramt af bilen, hvorefter føreren vælger at stikke af fra stedet, skriver DR P4 Sjælland.

Den 28-årige mand var i så kritisk tilstand, da læger og ambulance kom frem til stedet, at han omgående blev fløjet i helikopter til Rigshospitalet i bevidstløs tilstand.

Vagtchefen fra Midt- og Vestsjællands Politi oplyser her til morgen til DR P4 Sjælland, at man endnu ingen oplysninger har om mandens tilstand, som dog formodes at være meget alvorlig.

Siden meldingen kom klokken ti minutter i fem har politiet både haft hundeførere og kriminalteknikere på stedet, der skal hjælpe med den videre efterforskning.

Vagtchefen oplyser til DR P4 Sjælland, at man både kender bilen og registreringsnummeret. Derfor mangler politiet nu kun at finde ud af, hvem der rent faktisk har ført flugtbilen, så man kan foretage anholdelse i sagen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vild med Dans-sangerinde er gravid:...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Kontroversielle tweets blev...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx