KLUBKRIG: Hvilken natklub er din favorit?KLUBKRIG: Hvilken natklub er din favorit?

Der skal stemmes om de bedste klubber i København - hvilken kan du bedst lide?

Bildstrecke im Grossformat »
Ejet af Københavns klubkonge, Remee. Klubben er - ligesom sin forgænger, Zen - medlem af det eftertragtede fællesskab 'World's Finest Clubs'. Da klubben er blandt verdens fineste, er den naturligvis forbeholdt det finere folk med kroner på lommen. ARCH ligger på Nørregade ved Nørreport. Kødbyens perle tiltrækker en masse forskellige typer, som kommer for den gode stemning og hyggelige udeareal. Snarere en bar end en klub, men mange kommer her for at fyre den af torsdag og i weekenden. I snart et årti har den dynamiske duo Simon & Simon været Københavns helt store festmagere. De startede med Simons, og har i flere år i selskab med Casper Christensen kørt succesklubben Sunday, der ligesom Remees Zen og ARCH er blandt verdens fineste klubber. Chateau er mere uformel fest i flere etager, og kan findes på Knabrostræde i Indre By. I snart 12 år har Culture Box dannet rammerne for Danmarks elektroniske scene. Klubben, der ligger på Kronprinsessegade, er mest kendt for at være stedet man ender efter en god bytur, da musikken spiller helt til den lyse morgen. Natklubben er Skindergades epicenter, og inviterer til fest for fuld musik tre dage om ugen. HIVE er indrettet efter flere forskellige aldersgrupper, så gymnasieeleverne kan feste torsdag, uni-typerne om fredagen og de 'voksne' om lørdagen. HIVE er den 'rigtige' natklub, der har kørt i længst tid - hele fem år. KB3 er muligvis den største natklub på markedet, med en 13 meter lang bar og syv meter til loftet. Førhen lå klubben Yoku, men KB3 overtog med succes lokalerne, og har sidenhen spillet op til kæmpefester med verdenskendte artister. Som den eneste store natklub der ligger lidt uden for byen, har Panama på rekordtid formået at etablere sig i det københavnske natteliv. Bagmanden hedder Patrick Peitzsch, og han er særdeles velkendt i miljøet og bestemt ikke dum - han stod blandt andet bag komet-klubben Jupiter. På samme vej som ARCH og kun få hundrede meter fra HIVE ligger den selvudnævnte 'Danmarks Største Privatfest', Penthouse. Festen er noget mere uformel end førnævnte klubber, og her er champagnen skiftet ud med cider, mens de sorte fashionable klæder er udskiftet med farverigt kluns. Rust kan findes tæt på hjertet af Nørrebro, og har i hele 28 år lagt lokaler til Københavns festaber. En uformel og imødekommende stemning møder festgængerne, som kan nyde kolde øl og livemusik. Klubben er åben fra 20.30-05:00 fredag og lørdag, og du skal være 20 år for at komme ind. Til klokken fem om morgenen kan du feste på denne klub, der ligesom Rust ligger på Nørrebro. Klubben er velkendt for deres gode musiksmag og lydsystem, der er blandt de bedste i byen.

Panama, ARCH og Rust.

Der er mange forskellige steder i det københavnske natteliv at vælge imellem, når fredagen kommer, og leveren samt dansegulvet skal straffes. Men hvilken er din yndlingsklub?

Vildt: Københavnsk natklub kræver en million for medlemsskab
Vildt: Københavnsk natklub kræver en million for medlemsskab

Nedenfor finder du et alfabetisk sorteret udvalg af de 10 mest populære klubber i København, der alle har hver sin charme - og så er det ellers bare om at komme igang med at stemme!

LÆS OGSÅ: Ny natklub åbner i København

LÆS OGSÅ: Ny natklub med fokus på musik åbner i Aarhus

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Supermarkeder hærget af...
bt.dk
Flere undrede sig over tv-værts...
bt.dk
5-årig dreng faldt ud af vindue
bt.dk
Tusinder af danskere er utilfredse...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx