Af - 02/01-17 15:07

Sandra Monique fik stoffer i sin drink nytårsaften: - Stol aldrig på nogen, pigerSandra Monique fik stoffer i sin drink nytårsaften: - Stol aldrig på nogen, piger

Ifølge sangerinden målte lægerne intet mindre end 14 forskellige slags narkotika i hendes blod, hvilket fik hendes organer til at lukke ned.

storybild

Den danske sangerinde Sandra Monique, der tidligere har deltaget i Popstars og Melodi Grand Prix, havde et af sit livs værste oplevelser nytårsaften.

Her puttede en ukendt gerningsmand angiveligt stoffer i hendes drink, så hun kollapsede og måtte køres på hospitalet, hvor lægerne kunne konstatere, at hendes organer var ved at lukke ned.

Narkohandlere reklamerer åbenlyst i gadebilledet med klistermærker
Narkohandlere reklamerer åbenlyst i gadebilledet med klistermærker

Det har fået hende til at dele en advarsel på Facebook, hvor hun advarer andre piger mod at ende i samme situation.

- Jeg vil gerne advare ALLE PIGER. Stol ALDRIG på nogen. Igår gik det desværre udover mig. Jeg falder om til en nytårs fest hvor aftenen ellers har været rigtig god. Bliver hentet af en ambulance og kørt på Hvidovre. Her tester de mig til at ha fået 14 forskellige stoffer i min krop, skriver hun i opslaget, der indtil videre har fået flere end 1000 delinger.

Politiet afslører kokain hos bekendte til bandeledere
Politiet afslører kokain hos bekendte til bandeledere

Hun mistænker, at stofferne er kommet ind i hendes krop fordi en person har smidt en pille i hendes drink. Ifølge hendes opdatering målte lægerne intet mindre end 14 forskellige slags narkotika i hendes blod.

- Det er højest sandsynligt sket via piller i min sidste drink til festen. Der er bla. målt. LSD, MDMA, KOKAIN, AMFETAMIN, ME. M flere. Mine organer lukkede ned og min krop krampede med 5 minutters mellemrum i 6 timer, skriver Sandra Monique og advarer andre piger mod at ende i samme situation.

Vred mor fandt 'narko' på datterens værelse - men så kom den pinlige sandhed frem
Vred mor fandt 'narko' på datterens værelse - men så kom den pinlige sandhed frem

- Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi troet at dette skulle ske for mig. Jeg er en glad pige, der aldrig har rørt stoffer før - det ligger så fjernt fra mig, så at vågne i sådan et chok med 10 læger omkring dig hvor du bare har lyst til at skrige, men ikke kan - fordi din krop siger fra. Det er noget jeg ikke engang ønsker skal ske for min værste fjende. PAS PÅ JERES DRINKS NÅR I DRIKKER. Det her MÅ IKKE ske.

Metroxpress har forsøgt at få en kommentar til opslaget fra Sandra Monique, men hun har endnu ikke overskud til at udtale sig, siger hun.

LÆS OGSÅ: Ny trend: Unge dropper narko til fordel for kakao

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jakobs lille datter blev født for...
bt.dk
Tennisstjernen Williams: Jeg var tæt...
bt.dk
Keld Heick springer ud i helt ny...
bt.dk
Indbyggere kæmpede med kræft og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx