Af - 15/01-16 15:34; Opdateret: 15/01-16 15:53

Tidligere bofælle: Kundby-pige ændrede sig, da hun fik ældre kæresteTidligere bofælle: Kundby-pige ændrede sig, da hun fik ældre kæreste

Det kan have været en ældre kæreste, der påvirkede den 15-årige pige fra Kundby, der i går blev varetægtsfængslet

Bildstrecke im Grossformat »

Den 15-årige pige fra Kundby, der i går blev varetægtsfængslet, kan være blevet radikaliseret i forbindelse med, at hun fik en ny og ældre kæreste. Det erfarer TV ØST fra en tidligere bofælle på et opholdssted for unge i Nykøbing Sjælland, hvor Kundby-pigen boede nogle måneder i foråret 2015:

- Det virkede som om, at hun ændrede sig efter, at hun blev kæreste med ham. Jeg kender ham ikke, men han ser meget ældre ud, fortæller den tidligere bofælle til TV ØST.

Bofællen, som er 17 år og stadig bosat på opholdsstedet, har set billeder af pigens nye kæreste gennem et socialt medie, hvor den 15-årige svarede på spørgsmål i alle afskygninger.

Det er ud fra billeder og tekster fra dette sociale medie, at bofællen mener, at Kundby-pigen og den ældre fyr med arabisk udseende er kærester. Der ligger blandt andet et billede af manden, hvor han sidder på førersædet af en bil.

Kundby-pigen boede ifølge den tidligere bofælle på opholdsstedet i tre-fire måneder.

- Hun virkede som en helt almindelig teenager, som bare var lidt småforvirret, fortæller bofællen.

Derfor kom det også meget bag på hende, da hun hørte nyheden om, at det netop var hendes bekendte, som har bragt landets politi og terrorberedskab på den anden ende:

- Jeg synes, det er fuldstændig sindssygt. Hun var meget stille og rolig på opholdsstedet. Der var ingen af os, der havde set det her komme.

Anholdt 15-årig pige: Jeg støtter hellig krig
Anholdt 15-årig pige: Jeg støtter hellig krig

LÆS OGSÅ: Medie: 15-årig dansk pige anholdt for sprængstoffer og terrorbilligelse

LÆS OGSÅ: Politiet tier om aktion med bomberyddere på Vestsjælland

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx