Af - 16/12-16 15:31

Patrick fortalte verden om sin ensomhed - så fik han 17 nye vennerPatrick fortalte verden om sin ensomhed - så fik han 17 nye venner

Patrick havde længe gået og følt sig deprimeret og ensom. En dag besluttede han sig for at række ud efter hjælp på det sociale medie Jodel - reaktionerne er overvældende.

- Jeg er desperat efter at møde nye mennesker, sådan indleder 26-årige Patrick Cakirli en besked, han skrev, mens han var deprimeret og ensom på vej hjem i toget i sidste uge.

Patrick havde længe manglet nogle og tale med. Han følte sig helt alene i verden og havde det virkeligt skidt, det skriver TV Lorry.

Patrick gik gennem den sværeste periode i sit liv, men han havde ikke nogen, han kunne dele sine frustrationer med. Derfor tog han til det sociale medie Jodel, hvor han skrev følgende besked i håb om, at der var nogle derude, der kunne hjælpe ham:

Jeg er desperat efter at møde nye mennesker. Jeg er ensom og går igennem den sværeste periode i mit liv. Jeg sidder på trapperne foran rådhuset fra klokken 14 til 20. Jeg har sorte bukser og en Northface taske på

De positive, rørende og hjertevarme reaktioner er følgende strømmet ind i Patricks retning.

- Jeg er glad for alt den kærlighed, jeg har kunne mærke både online og i virkeligheden fra dem, som har ville hjælpe mig eller blot følte den store omgang næstekærlighed, som der blev sat i omløb, fortæller Patrick Cakirli til metroxpress og fortsætter:

- Opmærksomheden har været mere end overvældende, men jeg bider det i mig, fordi jeg ved, at jo flere mennesker, der hører min historie, jo flere kan blive inspireret til selv at række ud og bede om hjælp. Enten ved hjælp af vores facebook-gruppe SMILET eller på egen hånd.

- Jeg havde nået det punkt, hvor jeg var ligeglad med at folk dømte mig. Jeg havde brug for nogen at snakke med, og det fik jeg så, siger han til TV2 Lorry.

Der gik ikke længe før der kom en person med brændte mandler og et tæppe. De besluttede sig for sammen at gå videre til Burger King for at får varmen.

Lidt efter lidt dukkede der flere mennesker op - til sidst var der 17 personer, som havde valgt at hjælpe Patrick i den svære tid.

Blandt dem var Emilie, der her fortæller til TV 2 Lorry, hvorfor hun valgte at komme Patrick til undsætning:

- Jeg kender selv Patricks situation, og jeg ved, hvor svært det kan være, når man virkelig gerne vil snakke med nogen, men man ikke ved, hvem man skal række ud efter. Så da han valgte at række ud i det blå og bare håbede på, at der kommer nogen -det berørte mig rigtig meget, siger hun.

Patrick og hans 17 nye venner har stiftet Facebook-gruppen 'Smilet', der skal hjælpe ensomme unge i samme situation. Gruppen har i skrivende stund næsten 1300 medlemmere.

- Jeg håber klart, at andre mennesker vil finde ud af, at de ikke står alene med de her problemstillinger. Der er andre, der har det dårligt, ligesom jeg har det, så jeg håber, at kunne hjælpe nogle af dem, siger Patrick Cakirli til TV 2 Lorry.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Ronaldo chokerer under interview: Er...
bt.dk
Én spiller tager skylden for kæmpe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx