Af - 19/06-16 21:41

TV: Her er det mest populære mad på NorthsideTV: Her er det mest populære mad på Northside

Festivalmad er ofte den perfekte blanding af snask og kvalitet. Men hvad ville de sulte Northside-gæster helst have i år? Svaret havde festivalen selv.

Martin Ib, manden bag MIB, fortæller, hvordan man får en fantastisk flæskestegssandwich. Han regner med, at de har solgt mellem 13.000 og 15.000 sandwiches, når festivalen er slut. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Northside Festivalen i Aarhus har igen i år et imponerende udbud af lækker, økologisk mad. Der bliver serveret alt fra pizza til pasta, frikadelleburgere, gourmethotdogs og fish’n chips. Men det er to klassikere, festivalfolket helst vil udsætte deres fadølsfyldte maver for.

Flæskestegssandwiches og burgere fra henholdsvis MIB og Tommi’s Burger Joint er ifølge Northside nemlig de mest populære madboder under den århusianske musikfestival.

Festivalfolket: Her er de GRIMMESTE modetrends
Festivalfolket: Her er de GRIMMESTE modetrends

Hvor MIBs flæskestegssandwich har solgt suverænt mest, er det dog den lille Tommi’s-bod der har overrasket. Den islandske burger-joint, der også er kendt fra Kødbyen i København og snart åbner i Aarhus, har nemlig været den mest populære madbod på hele festivalen - sin størrelse taget i betragtning.

Andri Jónsson, der styrer boden på festivalen, fortæller, at de regner med at have solgt 5.500 burgere, når festivalen er slut. Nøglen til succes er simpel: Gode, grillede bøffer og islandske ansatte - eller ’vikinger’ som han kalder dem.

”Vi har kun friske råvarer - intet frossent,” fortæller han. ”Kvaliteten er der jo. Som noget nyt er vi næsten 100 procent økologiske, og det vil jeg sige har været en succes.”

Når Northside er overstået, sætter Andri Jónsson kursen mod Frankrig for at støtte det islandske landshold under EM ligesom mange andre af sine landsfæller.

Få en tur gennem festivalpladsen i videoen herunder.


LÆS OGSÅ: Modelbureauer på jagt: Sådan bliver du opdaget

LÆS OGSÅ: TV: Festival-gæster læser op af deres sjoveste Tinder-beskeder

LÆS OGSÅ: TV: Pigerne afslører - sådan scorer du os på festival

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx