Af Bo Norström Weile - 24/12-13 10:04

Rockere står sandsynligvis bag skyderi i natRockere står sandsynligvis bag skyderi i nat

Ingen mennesker blev ramt, men en familie og naboer fik spoleret julefreden, da ukendte gerningsmænd skød ind af et vindue i nat.

storybild

Ingen mennesker blev ramt, da ukendte gerningsmænd skød ind af et vindue i nat. Politiet mener, at episoden er banderelateret, efter der på det seneste har spændinger mellem Bandidos og rockerklubben Westside Nations i Næstved. (Billede: Polfoto)

Nyt skudattentat i nat i det sydsjællandske rockeropgør. Det fortæller DR P4 Sjælland.

Ingen mennesker blev ramt, men en familie og naboer i et ellers fredeligt villakvarter i Næstved fik spoleret julefreden, da ukendte gerningsmænd skød flere gange ind gennem et vindue.

14-årig knivstikker planlage muligvis overfald
14-årig knivstikker planlage muligvis overfald

- Lidt efter klokken to i nat bliver et hus på Kildemarksvej i Næstved ramt nogle skud, der bliver afgivet mod et vindue. Heldigvis kommer ingen til skade, fortæller efterforskningschef Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falster Politi til DR P4 Sjælland.

Politiet har lavet forskellige tekniske undersøgelser i løbet af natten, men er ikke kommet nærmere gerningsmændene, men regner med at skyderiet er banderelateret.

- Familiens ene søn færdes i bandemiljøet, og det er det, vi har en opfattelse af kan være en del af motivet. Men det er ikke noget, vi kan sige med sikkerhed, siger Søren Ravn-Nielsen.

Offers blod fundet på bandemedlems sko
Offers blod fundet på bandemedlems sko

Leder af berygtet bande i retten: Slog, sparkede og stak med kniv
Leder af berygtet bande i retten: Slog, sparkede og stak med kniv

De seneste måneder er en strid mellem Bandidos og udbrydere, der kalder sig Westside Nation, strammet mere og mere til. Et rockertilholdssted i Næstved har været lukket af politiet med henvisning til fare for "angreb med sprængstoffer eller skydevåben".

Der har været flere sammenstød både med skyderier og knivstikkeri. Natten til den 9. december blev en 22-årig mand dræbt, da ukendte gerningsmænd skød ind gennem vinduet til hans lejlighed i Næstved.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

37-årig hacker bag afsløring af...
bt.dk
Borgmester skyder københavnsk Formel...
bt.dk
Finn blev mistænkt i Emilie...
bt.dk
Legendarisk cirkus risikerer at lukke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx