Af - 02/07-14 10:55; Opdateret: 02/07-14 11:20

Brian Holm: Psykolog sagde, det var harmløstBrian Holm: Psykolog sagde, det var harmløst

Han gik til psykolog med familien til den angiveligt krænkede pige.

storybild

(Billede: Polfoto)

RETTEN PÅ FREDERIKSBERG (metroxpress).

Da Brian Holm forklarede sig for Retten på Frederiksberg, sagde han, at forældrene til den angiveligt blufærdighedskrænkede pige og ham selv blev enige om, at der ikke var sket noget seksuelt mellem ham og pigen.

Derefter tog de til en psykolog fra Rigshospitalet for at tale om episoden, som han mener er en stor misforståelse. Som du kan læse mere om ved at klikke her.

Målet var, at de skulle lave en forklaring til pigen, så hun ikke følte sig som en løgner, når hun havde troet, at Holm havde trukket bukserne af hende. Mødet med forældrene sker et par dage efter den syv-årige pige sov hjemme hos Holm. Men før det havde Brian Holm og sin kone også samtaler med familien til den 7-årige pige.

Brian Holm: Jeg var så fuld, at jeg kastede op
Brian Holm: Jeg var så fuld, at jeg kastede op

Anklage: Det gjorde Brian Holm mod 7-årig pige
Anklage: Det gjorde Brian Holm mod 7-årig pige

- Jeg kommer fuld hjem og kravler op i sengen. Det er ikke særlig galant for en mand på 51 år. Det var jeg sindssygt ked af, at jeg havde gjort, men psykologen sagde, at det var harmløst. Ellers havde hun meldt det til politiet, siger Brian Holm og fortsætter:

- Det stressede mig, at vi skulle konstruere en forklaring til pigen. Jeg brød mig ikke om det.

Pigens mor havde ellers optaget en samtale på sin telefon, hvor hun spørger hende om, hvad der var sket den pågældende nat.

Spørgerækken udløser gråd hos pigen.

- Jeg bliver forskrækket over, at hun græder, siger Brian Holm.

- Hold kæft, hvor er jeg dum, at jeg kommer fuld hjem og forskrækker hende, siger Holm i retten.

Psykologen havde hørt filen og sagde derefter, at hun ikke ville gøre noget i forhold til myndighederne, hvilket beroligede ham.

I mellemtiden dukker der yderligere informationer frem i sagen, der gør, at forældrene til pigen melder ham til politiet.

En anklage som han benægtede.

Han nægtede sig skyldig i alle anklagerne i Retten på Frederiksberg. Det forventes at retssagen slutter omkring 15.30 onsdag. Hvis han bliver kendt skyldig risikerer han fængsel op til fire år.

metroxpress følger sagen...


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx