Af Christian Hansen - 02/09-17 10:52; Opdateret: 02/09-17 11:20

Seere raser over YouSee: 'Skam jer! Det er pinligt og frustrerende'Seere raser over YouSee: 'Skam jer! Det er pinligt og frustrerende'

Skam jer! Det er pinligt og frustrerende. Få det nu fixet!

storybild

(Billede: Thorkil Adsersen)

Sådan lyder nogle af de vrede reaktioner, som YouSee-kunder i går havde, da de skuffet opdagede, at de ikke kunne komme til at se afslutningen på den vigtige kvalifikationskamp i fodbold mellem Danmark og Polen, der endte med at blive en særlig mindeværdig begivenhed, da de danske drenge sprudlende udraderede det polske mandskab med hele 4-0.

Et svigtende signal betød imidlertid, at mange YouSee-kunder ikke kunne overvære anden halvleg af den seværdige og underholdende kamp. Det skyldtes problemer med tv-leverandørens web-tv.

»Vi havde en udfordring med noget software i anden halvleg omkring klokken 21. Når man skulle logge ind, skulle man gøre det nogle gange. Hvis man var vedholdende og prøvede at logge på, kunne det have lykkedes, men det har været en dårlig oplevelse for vores kunder, og det beklager vi meget,« oplyser pressevagten hos YouSee lørdag morgen til BT.

Pressevagten fortæller, at YouSee ikke har overblik over, hvor mange kunder der ikke kunne se kampen til ende. Problemet var principielt landsdækkende, men estimatet er, at der er tale om omkring 2.000 kunder.

YouSee har rettet fejlen i løbet af natten.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders fik lavet ’Danmarks dummeste...
bt.dk
Kraftig lugt på lageret bekræftede...
bt.dk
Slut med plastik: Det her er...
bt.dk
Advarer USA og Kina: I ender med at...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx