Af BO POULSEN - 25/03-17 17:14

Casper brutalt overfaldet på vej hjem fra skole: De sparkede, trampede og slog ham med en kæpCasper brutalt overfaldet på vej hjem fra skole: De sparkede, trampede og slog ham med en kæp

Det var ellers starten på en stille og rolig weekend for 20 år gamle Casper Trab fra Holte.

storybild

Her ses Casper Trab.

Han var på vej hjem fra studiet, da han lige skulle tisse ved skovbrynet ved Holte Station. Klokken var omkring 17.15, og der var ingen fare på færde.

»Der kommer to indvandrere hen til mig og beder om min taske med min nye computer i,« siger han til BT.

Han sagde selvfølgelig nej, men de insisterede på, at han gav dem tasken. Det udløste et knytnæveslag over venstre øjenbryn fra en af de fire mænd.

»Jeg vender mig om og ser, at der står to andre. Jeg giver den ene et slag på kæben, så han ryger ned på jorden. Jeg prøver at komme væk derfra,« siger han.

Desværre blev flugten forpurret af overfaldsmændene. Casper Trab så ikke selv kæppen, der kom bagfra. Den ramte ham på siden af ansigtet, og han faldt til jorden.

To mænd overfaldet i Nordsjælland - en på sygehus
To mænd overfaldet i Nordsjælland - en på sygehus

»Så begynder de at sparke og trampe på mig. Det føles som meget lang tid, men det er sikkert kun i et minuts tid.«

Casper Trab forsøgte at råbe om hjælp, men det brutale overfald resulterede i, at han fik trykket flere ribben, og han havde store smerter, da han råbte om hjælp. Udover de trykkede ribben har han også fået en mindre hjernerystelse og et forstuvet håndled.

Udover de trykkede ribben og en mindre hjernerystelse, så har han også forstuvet håndleddet under overfaldet, der fandt sted tidlig fredag aften ved Holte Station.

Heldigvis fik Casper Trabs råb om hjælp overfaldsmændene til at flygte fra stedet. Det gjorde de dog med hans kun tre uger gamle Lenovo-computer. Casper Trab fandt ned til stationen, hvor han faldt omkuld. Politiet, der bekræfter anmeldelsen, fortæller, at de er i gang med at efterforske sagen, men ønsker ikke at komme med yderligere kommentarer i skrivende stund.

Fik bøde for at spilde politiets tid: Kort efter var hun død
Fik bøde for at spilde politiets tid: Kort efter var hun død

Familien er rystet, men selv virker Casper Trab meget fattet, da BT taler med ham. Den unge mand står frem med historien om sit overfald, fordi han håber, at det kan føre frem til gerningsmændene.

»Jeg vil virkelig gerne finde dem her, så hvis nogen har set det her, skal de bare gå til politiet,« siger han.

Men set i bakspejlet kunne det være gået meget værre.

»Politiet siger, de har ledt i skoven og har fundet en gren, der matchede den, jeg blev ramt med. Det var heldigvis en halvrådden gren. Ellers var jeg nok ikke sluppet med en mild hjernerystelse,« siger han.

Han fortæller, at tasken der blev stjålet var sort med en rød linje langs siden. Der er tale om en sort bærbar computer af mærket Lenovo. Den har en skærm på 17.4 tommer. Så hvis man støder på en computer af den slags til en meget favorabel pris, skal man måske være ekstra påpasselig. Han kan især genkende den ene af gerningsmændene. De talte alle med accent, og han beskriver dem som værende mellem 19-20 år gamle. Han har aldrig set dem før. Den ene af mændene fik også nogle skrammer i ansigtet, efter Casper Trab slog fra sig.

Kender du noget til sagen, så skal du henvende dig til politiet på 1-1-4.

25-årig somalisk hjemmerøver udvises efter 19 år i Danmark
25-årig somalisk hjemmerøver udvises efter 19 år i Danmark

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Astana-dansker om lukningssnak: 'Det...
bt.dk
Droppede ud af skolen som 14-årig: Nu...
bt.dk
Er du anspændt og stresset? Giv dig...
bt.dk
Michael er sporløst forsvundet:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx