Af Mathias Tuxen - 04/05-17 22:36

Politiet advarer mod udenlandsk par, der opsøger dig: I skal sige 'Nej tak'!Politiet advarer mod udenlandsk par, der opsøger dig: I skal sige 'Nej tak'!

Tricktyve finder på nyt snedigt kneb for at lokke penge ud af dig.

storybild

Onsdag aften har en udenlandsk kvinde og mand snydt sig til penge og smykker hos flere ældre borgere. Forbryderparret har i tre forskellige tilfælde henvendt sig hjemme hos ældre borgere i jagten på tyvekoster. Tricktyverierne er fundet sted i Ribe, Gørding og Vejen. Det oplyser Sydjyllands Politi på Twitter.

Den skrupelløse duo har forsøgt sig med flere forskellige strategier. I et af tilfældene franarrede de en ældre dame hendes penge og smykker ved at udgive sig for intet mindre end bogsælgere. I en anden sag har tyvene efterspurgt et glas vand hos en uheldig og godtroende husejer, som kort efter fik stjålet sin pung og kontanter fra bopælen.

Forfærdeligt dyrplageri mod hunde: Politi finder godbidder med knivblade
Forfærdeligt dyrplageri mod hunde: Politi finder godbidder med knivblade

Politiet advarer: Lad være med at hjælpe disse mænd
Politiet advarer: Lad være med at hjælpe disse mænd

»Vær skeptisk. Hvis man ikke forventer besøg, men bliver kontaktet af nogen, der ikke taler dansk, så skal man ikke invitere dem indenfor, men blot sige høfligt ‘nej tak’,« siger Ivan Gohr Jensen, vagtchef hos Sydjyllands Politi.

Sydjyllands Politi har endnu ikke et signalement af det udenlandske par, men forventer, at der er tale om samme to gerningsmænd i alle tre tilfælde.


LÆS OGSÅ: Usædvanligt mange anmeldelser: Politi advarer om farlige mails - klik ikke på dem!

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
23-årige Maria er kristen og går med...
bt.dk
Mattias Hundebøll afslører særligt...
bt.dk
Bill Cosby dømt for sexovergreb: 'Jeg...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx