Af - 08/04-15 16:16; Opdateret: 08/04-15 16:45

16-årige Emma tog farlig narko: - Jeg troede jeg skulle dø16-årige Emma tog farlig narko: - Jeg troede jeg skulle dø

Emma Nielsen tog sammen med en kammerat stoffet N-BOMe, det endte slet ikke, som hun havde regnet med.

Bildstrecke im Grossformat »

16-årige Emma Nielsen tog i weekenden et farligt “frimærke”, som er et LSD-lignende stof. På facebook advarer hun nu andre unge om at gøre det samme.

- Jeg troede, jeg skulle dø, jeg glemmer ikke de billeder, jeg havde i hovedet, da jeg var helt væk. Jeg faldt sammen, ligesom når man fælder et træ, og jeg ramte asfalten lige med ansigtet først. Min krop kunne ikke reagere. Uhyggeligt, men sandt, skriver Emma Nielsen i et opslag, der er blevet delt mere end 6.800 gange på facebook.

Emma Nielsen tog sammen med en kammerat stoffet N-BOMe, som ligner et lille frimærke. Man tager frimærket i munden og sutter på det, for at opnå en euforiserende virkning. Men stoffet virkede ikke, som Emma Nielsen forventede. Hun får det meget dårligt, og ringer til sin kæreste Christian Byrgesen.

- Jeg kunne med det samme se, at noget var galt. Emma havde det meget specielt. Vi står nede på gaden, da hun pludselig siger: 'Jeg tror jeg skal dø.' Få sekunder efter vender hun det hvide ud af øjnene og tilter ned i asfalten, siger han til metroxpress.

Politiet advarer: Dræber-rusmiddel i omløb blandt teenagere
Politiet advarer: Dræber-rusmiddel i omløb blandt teenagere

Christian Byrgesen ringer efter en ambulance, som kører Emma Nielsen til Herning sygehus, hvor hun kommer til sig selv.

- Det føltes som en syg drøm, da jeg vågnede. Alt der var sket, var så vildt og surrealistisk, siger hun til metroxpress.

Tidligere havde kæresten Christian Byrgesen advaret Emma Nielsen, om at de farlige stoffer, der var i omløb, fordi netop sådan et frimærke tog livet af hans kammerat sidste år.

- Jeg havde godt hørt, at der var farlige frimærker i omløb, men jeg tænkte ikke over det i situationen. Der skulle bare ske et eller andet. Men i dag vil jeg aldrig nogensinde tage stoffer igen, siger hun til metroxpress.

Pushere bruger Facebook til at sælge narkotika
Pushere bruger Facebook til at sælge narkotika

Emma Nielsen er stadig meget berørt af episoden, men tog sig mod til at skrive opslaget på facebook for at advare andre. Hendes mor Lea Lindblad bakker datteren op:

- Jeg støtter hende gennem det her. Det er vigtigt, at alle får at vide, hvor farligt det er. Alle skal vide det, så andre ikke prøver det, og kommer i samme situation. Emma er virkelig heldig, at hun er overlevet.


Lokalpolitiet i Holstebro har efter ransagning på to adresser sidst i påsken beslaglagt det LSD-lignende stof. Det fortalte vicepolitiinspektør Allan Laustsen til TV MIDTVEST tirsdag og advarede i samme ombæring kraftigt imod, at man forsøger sig med det farlige stof.

Hej derude. Det tog mig lidt tid til at tage mig sammen, og skrive dette. Jeg er ked af det, meget endda. Jeg skammer...

Posted by Emma Nielsen on Tuesday, April 7, 2015

LÆS OGSÅ: Derfor er ecstasy nu lovligt i Irland de næste 24 timer

LÆS OGSÅ: 21-årig dansker får fem års fængsel i Storbritannien: Taget med narko i lufthavn

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx