Af - 13/01-16 22:53

Stinna provokerede med peberspray og pistol-attrap: Jeg har haft besøg af politietStinna provokerede med peberspray og pistol-attrap: Jeg har haft besøg af politiet

Stinna S. Goldbach haft besøg af politiet, fordi hun postede viralt opslag med peberspray og pistol-attrap i dametasken.

Bildstrecke im Grossformat »

Metroxpress kunne tidligere i dag fortælle om 32-årige Stinna S. Goldbach, som ikke føler sig tryg i det københavnske natteliv, og derfor går med peberspray i sin håndtaske.

Stinna S. Goldbach postede tirsdag eftermiddag et billede af sig selv iklædt lårkort kjole og høje hæle, siddende med sin håndtaske på skødet. I håndtasken lå en peberspray og en pistol - som Stinna S. Goldbach senere fortalte, var en attrap.

Stinna provokerer med pistol og peberspray: Politiet kan ikke hjælpe hvis jeg bliver voldtaget
Stinna provokerer med pistol og peberspray: Politiet kan ikke hjælpe hvis jeg bliver voldtaget

- Det er bare for at sætte ragnarok i det hele. Det er ren provokation. Jeg vil gerne være i stand til at have en pistol i mit hjem, men at bringe en pistol ud i nattelivet, kunne jeg personligt ikke drømme om, sagde hun til metroxpress.

Men nu har Stinna S. Goldbach haft besøg af politiet. Her til aften har hun postet et billede på sin Facebook af en bøde med teksten:

'Ja, det er vigtigt at hente pebersprays og udstede bøder til kvinder, der vil kunne forsvare sig selv.'

Ung mand angreb med peberspray og Rambo-kniv i Sydhavnen
Ung mand angreb med peberspray og Rambo-kniv i Sydhavnen

Metroxpress har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Stinna S. Goldbach om besøget, men hun har tidligere på aftenen bekræftet over for Ekstra Bladet, at hun har fået en bøde.

- Det var to betjente, og de var egentlig meget søde og cool. De tog min peberspray og ransagede mit hjem. Nu får jeg så en bøde. Men det tager mig ikke fem minutter at skaffe en peberspray igen. Jeg havde faktisk allerede bestilt en ny sending, siger hun til avisen.

Politimand får kritik for brug af peberspray
Politimand får kritik for brug af peberspray

- Jeg synes, det er synd, at politiet skal bruge deres tid på at tage våben fra almindelige borgere, der bare vil beskytte sig selv, tilføjer hun.

Ja, det er vigtigt, at hente pepper sprays og udstede bøder, til kvinder der vil kunne forsvare sig selv... ✌🏻️

Posted by Stinna S. Goldbach on Wednesday, 13 January 2016

Angrebet med kniv og peberspray: Tre unge udsat for gaderøveri i København
Angrebet med kniv og peberspray: Tre unge udsat for gaderøveri i København

Hendes statusopdatering er ind til videre delt mere end 1.400 gange og har over 700 kommentarer. Ud over våbene og de høje hæle er der en lang tekst, som er adresseret til de danske politikere.

- Alt, hvad man hører i medierne, er, at politiet ikke vil komme ud til indbrud, og de vil ikke noget som helst. Så jeg føler mig ramt på min retsfølelse, for jeg føler mig ikke sikker, sagde hun tidligere i dag til metroxpress.

Kvinde blev sprøjtet i ansigtet ved hjemmerøveri
Kvinde blev sprøjtet i ansigtet ved hjemmerøveri

Chefen for Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter (NEC), Lisbeth Jessen, advarer kraftigt imod at man griber til selvtægt.

- Jeg forstår godt kvinders bekymring. Det er urimeligt, at kvinder skal have den bekymring, men det giver ikke ret til selvtægt. Man skal altid kontakte politiet, og i visse tilfælde personalet på det pågældende sted, siger hun til metroxpress.

Svensk politi vil undersøge overgreb på festival
Svensk politi vil undersøge overgreb på festival

- Jeg håber, at kvinden bag opslaget blot bruger retorik til at lufte sine frustrationer, for det er en meget dårlig idé at gøre sig selv til kriminel. Besiddelse af en pistol kan give ubetinget fængsel i et år, og besiddelse af peberspray kan give en meget stor bøde, siger Lisbeth Jessen.

LÆS OGSÅ: Anmeldelser fra nytårsnat i Köln er tredoblet på to dage

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx