Af - 22/06-16 14:40

Undersøgelse: Sådan er danskernes ferie-sexUndersøgelse: Sådan er danskernes ferie-sex

Ny undersøgelse afslører, at danskernes feriesex ikke er bedre end hverdags-sex. - Manden lærer jo ikke at finde kvindens g-punkt, bare fordi han er på Mallorca, siger sexolog.

Bildstrecke im Grossformat »

Ny anden undersøgelse - offentliggjort juni 2016 - viser, hvor tilfredse vi generelt er med vores sexliv. Læs om den i billedgalleriet.

Ferien er bestilt, nyt badetøj er i hus, og kufferten er taget ned fra loftet. Sommerferien er lige om hjørnet, men det betyder ikke nødvendigvis, at der også er udsigt til bedre sex.

Over halvdelen af danskerne svarer nemlig i en ny undersøgelse, at de ikke synes, at sex på ferien er bedre end den i hverdagen. Det er kondomfirmaet Durex, der står bag undersøgelsen.

Resultatet glæder Yazmin Fox, der er sexolog og stifter af Sexologiskolen i København.

- Det virker til, at folk er begyndt at prioritere deres hverdags-sexliv. Når man integrerer sit sexliv og underliv som en del af livet og hverdagen, bliver kvaliteten af ens sex også bedre, siger hun.

Hver tiende mand kommer for tidligt
Hver tiende mand kommer for tidligt

Hun nævner dog også, at undersøgelsens resultat kan være et udtryk for, at nogle folk ikke får nok og god nok sex på ferien.

- Måske bruger man ferien på at snakke om nogle af de svære ting, så man ikke har lyst til at have sex efterfølgende. Det kan også være fordi, man har for mange ting, man skal, når man endelig har ferie. Nogle familier sover også i ét rum på hotellet eller i ét i telt, siger Yazmin Fox.

Var konen utro på kontoret - men så filmede hun det hele
Var konen utro på kontoret - men så filmede hun det hele

Sexologen Paprika Noel synes, at resultatet giver god mening. Hun tænker, at man får mere sex og har bedre tid på ferien til at have sex, men det er ikke nødvendigvis det samme som, at kvaliteten stiger.

Manden lærer jo ikke at finde kvindens g-punkt, bare fordi han er på Mallorca.
Sådan siger Paprika Noel til metroxpress

Det handler altså om, at ens færdigheder i sengen skal blive bedre, og det er mere tid eller mere sex altså ingen garanti for, hvis man spørger Paprika Noel.

Danske unge er mest liderlige: Så tilfredse er de med deres sexliv
Danske unge er mest liderlige: Så tilfredse er de med deres sexliv


LÆS OGSÅ: Ny undersøgelse: Det tænker vi på, mens vi har sex

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx