Af - 17/04-14 13:45

Fuld kvinde anmeldte skyderi for sjovFuld kvinde anmeldte skyderi for sjov

En beruset kvinde i Nordsjælland ringede til politiet og anmeldte et skyderi. Det viste sig, at være en spøg. Men nu er kvinden sigtet for at misbruge faresignal.

storybild

En fuld kvinde anmeldte natten til torsdag et skyderi. Det viste sig dog, at være en joke. Arkivfoto. (Billede: Polfoto/VALENTE DITTE)

En fuld kvinde i Nordsjælland ringede natten til torsdag til alarmcentralen og fortalte, at en mand var blevet skudt i Snekkersten. Det viste sig senere at være en joke, det skriver sn.dk.

Fuld gymnasieelev rev bøde i stykker
Fuld gymnasieelev rev bøde i stykker

Politiet tog anmeldelsen alvorligt og sendte en patrulje til stedet. Her blev de ganske rigtigt mødt af en mand, men han var ikke blevet skudt. Derefter tog patruljuen hjem til kvinden, som viste sig at være beruset og indrømmede, at anmeldelsen var ment som en joke.

Ung mand anholdt efter skyderi ved Parken
Ung mand anholdt efter skyderi ved Parken

Men den slags er strafbart, og kvinden er nu blevet sigtet for at misbruge faresignal. En sigtelse som politiet kun i sjældne tilfælde benytter sig af.

- Det er ikke en bestemmelse, vi anvender særlig ofte, for det skal være muligt at tilkalde hjælp også selv om man ikke med sikkerhed ved, hvad der er sket og derfor kan tage fejl, men når det er så groft som her, hvor man tilkalder hjælp for sjov, så tog vi bestemmelsen i brug, forklarer vagtchef ved Nordsjællands Politi, Søren Bjergsted.

21-årig mand dræbt af skud i Herlev
21-årig mand dræbt af skud i Herlev

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sønderjyske-profil efter...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Vilde spekulationer og kæmpe brøler:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx