Af - 27/09-13 10:44; Opdateret: 27/09-13 11:23

Løssluppen kænguru hopper rundt i ViborgLøssluppen kænguru hopper rundt i Viborg

Politiet er blevet gjort opmærksomme på, at en kænguru har hoppet rundt på vejene i Viborg i nat.

storybild

En vaskeægte kænguru er løs i Viborg (Billede: Twitter)

En bilist i måtte nok gnide sig en ekstra gang i øjnene, da han i nat kom kørende på Vestre Ringvej i Viborg. Men jo, den var skam god nok. Det var en kænguru, han så hoppe hen over kørebanen.

- Bilisten standser en patruljevogn klokken halv to i nat. Han siger, at han ikke har set syner, men at han har set en ægte kænguru på vejen, siger vagtchef fra Midt- og Vestjyllands Politi, Jørgen Christensen, til mx.dk.

LÆS OGSÅ: Politiker slået i jorden af boksende kænguru

Den ene af betjentene i patruljevognen fandt kort efter det pågældende kænguru, som han var hurtig til at tage et billede af.

- Hvem mangler en kænguru i Viborg? "Eftersat" af patrulje til fods Vestre Ringvej ved Fragtmandshallen, skrev politiet efterfølgende på deres Twitter-konto med billedet vedhæftet.

Kænguruer lever som bekendt ikke vildt i Danmark, men politiet har faktisk en god idé om, hvor den hoppende krabat stammer fra. Der var nemlig to kænguruer på fri fod tilbage i august.

- Vi ved, at der tidligere på sommeren var to kænguruer, der undslap fra en ejendom vest fra Viborg, siger vagtchef Jørgen Christensen til mx.dk og tilføjer, at kænguruen stadig er på fri fod.

LÆS OGSÅ: Video: Kænguru prøver at drukne hund, der bare vil lege

Politiet har endnu ikke kunnet få fat på ejerne på den pågældende gård, hvor man åbenbart holder kænguruer, men de har tænkt sig at aflægge dem et visit, hvis kænguruen bliver fundet, lyder det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superligaklub har fundet sin nye...
bt.dk
Flyttede 17 dage før samlever døde:...
bt.dk
Go' Morgen Danmark-vært har solgt...
bt.dk
DMI: Så længe fortsætter varmebølgen
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx