Af Rikke Kynde - 18/03-18 21:40

Ny strandpromenade til 26 millioner kroner ødelagt i weekendenNy strandpromenade til 26 millioner kroner ødelagt i weekenden

I juni sidste år blev Sønderborgs nye milliondyre strandpromenade indviet. Men promenaden formåede ikke at overleve det første år. I weekenden blev den spredt for alle vinde.

storybild

Dette er et arkivfoto, gå længere ned i artiklen for at se billeder af den ødelagte Strandpromenade.

Det skriver JydskeVestkysten.Vinden har været voldsom den seneste uge, specielt i det sydlige Danmark, og det er gået hårdt ud over Sønderborg Strandpromenade, der på grund af blæst og bølgesprøjt lige nu ligger i ruiner.“Vi ved ikke præcist, hvad der er årsagen, om det kan være det grus og sand, der ligger under stenene, der ikke er komprimeret godt nok. Vi ved det ikke,” siger Henrik Littau, der er drifts- og anlægschef i Sønderborg Kommune, til mediet.

Strandpromenaden, der er omtrent et halvt år gammel, kostede 26 millioner kroner.

Men på trods af, at den er håndlagt med saltvandsresistente klinker for at sikre, at belægningen ikke skrider, og saltvand ikke trænger ind, er tusindvis af klinker nu skyllet løse.På mandag er Sønderborg Kommune, rådgiver og entreprenør indkaldt til krisemøde for at finde ud af, hvor fejlen ligger, og hvordan den 1,4 kilometer lange strandpromenade skal fixes.Se billeder af den ødelagte strandpromenade, som søndag blev lagt op på Instagram:

Se også billeder af promenaden før ødelæggelserne:

Love it! #nevernotswimming #visitsonderborg #summertime

Et opslag delt af Filippasmom, Denmark (@filippasmom) den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Nøgleperson ankommet til Forligsen...
bt.dk
Prins Harry har valgt sin forlover...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Kæmpebøde til køreskole: Over 1800...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx