Af - 26/07-16 15:49

Politiet efterlyser: Har du set 20-årig voldsmand?Politiet efterlyser: Har du set 20-årig voldsmand?

Omar Adnan Qundus har været efterlyst siden begyndelsen af maj 2016.

storybild

Billedet af Omar Adnan Qundus her er fra 2011. (Billede: Poltiifoto)

Midt- og Vestsjællands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at finde den 20-årige Omar Adnan Qundus, som har været efterlyst af politiet siden starten af maj 2016.

Han skal anholdes og sigtes i flere sager om personfarlig kriminalitet (grov vold) og sager om afpresning begået primært i Køge og Herfølge inden for de seneste cirka ni måneder, idet han mistænkes for at være en af gerningsmændene i de mange sager, skirver politiet i en pressemeddelelse.

Politiet har i den forgangne tid ledt efter Omar Adnan Qundus både på hans bopæl i Herfølge-området og andre relevante tilholds- og opholdssteder uden at kunne finde ham. Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp til at lokalisere hans opholdssted.

Han beskrives som: mand, 20 år, almindelig af bygning, ca. 170 cm høj, sort hår, særlige kendetegn: tatovering ”Qundus” på håndryggen over højre tommelfinger.

Har man oplysninger om den eftersøgtes opholdssted, eller træffer man ham, bedes Midt- og Vestsjællands Politi straks underrettet på tlf. 46351448 eller via nærmeste politi på tlf. 114. Borgernes opfordres til at undlade at tage kontakt til den eftersøgte, men i stedet straks kontakte nærmeste politi.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx