12/05-14 18:22; Opdateret: 12/05-14 22:44

Lykketoft skal stå skoleret efter kontroversiel filmLykketoft skal stå skoleret efter kontroversiel film

Folketinget står bag valgfilm, hvor folk tæves til at stemme til EU-parlamentsvalget. Lykketoft skal forklare.

storybild

Folketinget står bag valgfilm, hvor folk tæves til at stemme til EU-parlamentsvalget. Lykketoft skal forklare. (Billede: Polfoto)

Folketingets formand, Mogens Lykketoft, skal nu forklare, hvordan Folketinget kan stå bag en animeret valgfilm, hvor dem, der ikke stemmer til Europa-parlamentsvalget, bliver banket sønder og sammen af filmens fiktive hovedperson, "Voteman".

Afstemning
Kan blowjobs og tørre tæsk få dig til at stemme den 25. maj?

"Voteman" er et stort, nitte-klædt rocker-brød, der kaster sofavælgere ud af vinduer og kyler andre ind i stemmeboksene. I slutningen af filmen optræder Folketingets logo. Og Mogens Lykketoft siger om filmen til Danmarks Radio, at han synes, at det, der foregår i filmen, "det er meget uskyldigt".

Vold og blowjobs? Jo, det her er Folketingets nye valgvideo
Vold og blowjobs? Jo, det her er Folketingets nye valgvideo

- Man kan finde meget, der er værre, siger formanden til Danmarks Radio. Og det får nu Liberal Alliances leder, Anders Samuelsen, til at reagere.

- Jeg håber, det her et hackerangreb. Det her er det noget mest platte og nedladende, jeg nogensinde har set, siger han.

- Jeg kan slet ikke forstå, at man bruger kvindevold, porno, afrevede hoveder og uddeling af jeg ved ikke hvor mange lussinger som argument for, at folk skal gå ned og stemme.

- Hvis man virkelig mener, at det er måden at tale til unge mennesker på, så er det simpelthen så nedladende, som det kan være, siger Samuelsen. Filmens "Voteman" laver også andet end at gennembanke sofavælgere.

Han har også tid til at dyrke gruppesex med en masse villige kvindefigurer i videoen, der sørger for at holde alle dele af "Votemans" overvægtige korpus varmt.

- Man taler ned til folk med denne her film. Det er et forbløffende lavpunkt, og jeg er dybt rystet over, at Lykketoft mener, at det her godt kan gå an, siger Anders Samuelsen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Morgan Freeman beskyldt for...
bt.dk
Stort dansk firma advarer: Svar ikke...
bt.dk
Rektor efter aflysning af sidste...
bt.dk
For snurrende kameraer: Deltager i TV...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx