Af - 10/09-15 13:57; Opdateret: 10/09-15 15:28

TV: Mand smider lille dreng væk fra plads i Metroen - men så blander Ida sigTV: Mand smider lille dreng væk fra plads i Metroen - men så blander Ida sig

Skal en lille dreng give sin plads til en voksen i Metroen?

storybild

Rettet kl. 15.20 Redaktionen har valgt at fjerne det direkte embed af videoen, da vi ikke har mulighed for at sløre de involverede. Metroxpress har været i kontakt med manden, der sidder ned i videoen. Han har ikke ønsket at fortælle yderligere om sititationen men siger, at den er taget ud af kontekst.

________________________________________________________
Et heftigt skænderi i Metroen blev onsdag fanget på en mobiltelefon, og videoen derfra bliver lige nu delt vildt på Facebook.

Videoen er optaget kort efter manden angiveligt skulle have bedt en dreng til at rejse sig for ham, så han kunne overtage drengens plads i toget.

- Gå nu væk, skulle manden angiveligt have sagt til drengen, hvorefter drengen ikke turde andet end at rejse sig for ham.

TV: Her er appen, der følger dig sikkert hjem fra byen
TV: Her er appen, der følger dig sikkert hjem fra byen

Det fik flere vidner til situationen til at reagere. Blandt andre Ida Jeppesen, som var på vej hjem fra arbejde og sad på pladsen, som manden tog, da drengen rejste sig.

Er du interesseret i nyheder fra København, så like MX KØBENHAVN her.

- Jeg var nødt til at blande mig, fordi det er noget af det mest egoistiske, jeg har set. Jeg forstår ikke, at han tror, at han har særlig ret til det sæde, og slet ikke med argumentet om, at han har mange penge, siger Ida Jeppesen til metroxpress.

Gik livsfarligt i søvne: Her er hendes ansigt efter ulykken
Gik livsfarligt i søvne: Her er hendes ansigt efter ulykken

I første omgang var det en anden mand, som blandede sig i den kommanderende mands opførsel. Ifølge Ida Jeppesen, tjekkede manden først med drengen for at være sikker på, at han var blevet smidt væk.

- Folk var chokerede og overraskede over hans opførsel, der går lidt tid, før de fleste opfatter, hvad der rent faktisk er sket, fortæller Ida Jeppesen, som overtog diskussionen med manden kort efter.

Milliardær giver plads til flygtninge på sine hoteller
Milliardær giver plads til flygtninge på sine hoteller

I videoen argumenterer manden blandt andet for, at da han var barn, blev han også bedt om at rejse sig for voksne mennesker. Ida fortsatte diskussionen med manden, indtil hun stod af på stationen Lergravsparken.

- Han er vel i midt fyrrerne og ikke gangbesværet, så hvorfor har han mere ret til sædet? spørger Ida Jeppesen.

GALLERI: 12 billeder, der ændrede verden
GALLERI: 12 billeder, der ændrede verden

Ida Jeppesen tænkte sig om en ekstra gang, før hun blandede sig i diskussionen om, hvorvidt manden havde mere ret til sædet.

- Min kæreste har før sagt til mig, at jeg skal tænke mig om, inden jeg blander mig, men det var bare så forkert, det han gjorde, siger metro-debattøren.

Efter videoen er blevet delt over 12.000 gange, er hun nu ikke længere i tvivl om, at hun gjorde det rigtige.

- Jeg har fået mange positive reaktioner fra folk, både da jeg stod af metroen, men også efterfølgende hvor det er blevet delt på nettet, fortæller Ida Jeppesen.

Hvad mener du?

LÆS OGSÅ: LISTE: Her er de værste oplevelser med Airbnb

LÆS OGSÅ: Gør dette 25 minutter om dagen og lev syv år længere

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx