Af Jeppe Elkjær Andersen,Susanne Johansson - 05/11-17 20:07; Opdateret: 05/11-17 20:21

Catrine vandt Hubertusjagten: Nu fortæller hun, hvordan ulykken skete Catrine vandt Hubertusjagten: Nu fortæller hun, hvordan ulykken skete

Det var vinderen af årets Hubertusjagt, der kort efter at have krydset målstregen i en ulykken red ind i en official, som efterfølgende blev kørt fra stedet i en ambulance. Ulykken skete for øjnene af kronprinsesse Mary og kronprinseparrets børn, der så til i gru. Nu fortæller vinderen til BT, hvordan den voldsomme ulykke fandt sted.

storybild

Catrine F. Goldschmidt havde lige krydset målstregen i den traditionsrige Hubertusjagt i Dyrehaven nord for København søndag eftermiddag, da hun rider om hjørnet, og pludselig står der en rødjakket official.

»Vi kom i mål efter opløbet, og så drejer vi om hjørnet, og der står en official. Vi prøver at undvige, men han træder til samme side, som vi gør, og så rammer vi hinanden. Det var ret voldsomt, da der er ret meget kraft bag en hest i fuld fart,« forklarer Catrine F. Goldschmidt, der er meget ked af episoden.

»Jeg er virkelig ked af det. Og det er rigtig trist, at det skal ske, når man lige er kommet først i mål,« fortæller Catrine F. Goldschmidt, der vandt Hubertusjagten for første gang, efter hun i tre andre forsøg er blevet nummer to, senest i 2015.

Pressetalsperson hos Hubertusjagten, Danny Johansen, fortæller, at den official, der blev ramt af hesten, har været mange år på Hubertusjagten:

»Ham, der blev redet ned har stået for afspærringen de sidste 20-25 år, og af en eller anden grund går han på tværs hen over pladsen. Hende, der kommer ridende, hun undviger til den ene side, og han går til den samme side. Så det var et sammentræf af uheldige omstændigheder,« siger han og forklarer, hvorfor manden stod på pladsen:

»Han var ovre og hilse på sin datter og svigersøn på den anden side af indhegningen, og så går han på tværs af området igen. Han har været ved den afspærring i så mange år, at jeg ikke lige ved, hvad han har tænkt på,« siger Danny Johansen.

Catrine F. Goldschmidt har efterfølgende fået en opdatering om, hvordan manden har det:

»Han har det efter omstændighederne godt. Han er heldigvis sluppet billigt med en hjernerystelse,« siger hun.

Ulykken skete lige foran kronprinsesse Mary og kronprinseparrets børn, prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne prinsesse Josephine og prins Vincent. På billeder fra øjeblikket kan man se, at de reagerede med gru, da de så ulykken ske.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Dansk reality-deltager har fået...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx