Af - 23/07-14 14:39

Danske Spil efterlyser Lotto-millionær: Kæmpegevinst venterDanske Spil efterlyser Lotto-millionær: Kæmpegevinst venter

En Lotto-millionær mangler stadig at indløse sin store gevinst, og nu efterlyser Danske Spil vedkommende.

storybild

En Lotto-millionær mangler stadig at indløse sin store gevinst, og nu efterlyser Danske Spil vedkommende. (Billede: Mynewsdesk)

Det er nu, at du skal grave dine gamle lottokuponer frem fra skuffen, for 13,5 millioner gode danske kroner savner en ejermand.

Det store beløb er en Lotto-gevinst, som endnu ikke er blevet afhentet, og nu efterlyser Danske Spil vedkommende.

Gevinsten er vundet tilbage i slutningen af februar i forbindelse med Onsdags Lotto, og kuponen er købt hos en Føtex-butik i Viborg.

- Vi plejer normalt at høre fra de nyslåede Lotto-millionærer inden for en måned, så det her er lang tid at vente, siger Karen Minke, kommunikationsmedarbejder hos Danske Spil, i en pressemeddelelse.

Heldig mand vinder i lotto tre gange på tre uger
Heldig mand vinder i lotto tre gange på tre uger

Som den eneste havde vedkommende de seks vindertal på række på sin kupon, og dermed blev den spilleren aftenens eneste 1. præmievinder i det fælles nordiske Lotto.
Danske Spil opfordrer nu folk til at finde de gamle kuponer frem.

- Hvis man har en gammel kupon, der hænger på køleskabet, ligger i handskerummet i bilen eller er brugt som bogmærke, så tag den med til en Danske Spil-forhandler, siger Karen Minke.

I Føtex-butikken i Viborg er man også interesseret i at finde millionæren.

Dansk Lotto-vinder forgylder 25 børn
Dansk Lotto-vinder forgylder 25 børn

- Vi taler stadig meget om den gevinst, og der er mange kunder, som fortsat kommer med deres gamle Lotto-kuponer, men indtil videre har det ikke været dén, siger Line Jørgensen, kundecentermedarbejder i Føtex, Viborg.

Vinderne har et år til at hente gevinsten. For at indløse den skal kuponen præmiesøges hos en af Danske Spils forhandlere.

Har du vundet årets næststørste Lotto-gevinst?
Har du vundet årets næststørste Lotto-gevinst?

Bliver gevinsterne ikke afhentet, går de ind i Danske Spils regnskab og bliver dermed en del af overskuddet, også kaldet udlodningsmidlerne, der støtter idrætten, kulturlivet og meget andet.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx