Af - 19/10-16 16:28

Overrasket? Sådan reagerer børn på frugt-julekalenderOverrasket? Sådan reagerer børn på frugt-julekalender

Masser af voksne har holdninger til julekalender lavet af tørret frugt. Men hvad siger børn til den? Metroxpress har sat fem børn til at anmelde nyheden.

En ny slags julekalender har sat gang i en livlig debat på Facebook. Bag de 24 låger i kalenderen ‘Jul i Frugiland’ gemmer sig blandt andet frugtstænger og rosiner.

Et billede af kalenderen blev i første omgang delt på Facebook af blandt andre bloggeren Mascha Vang, som skrev: “Så er man altså den ondeste speltmor fra helvede (aka Østerbro) hvis man køber den”.

Blogger-krig: Mascha Vang angribes af kollega for 'mommy shaming'
Blogger-krig: Mascha Vang angribes af kollega for 'mommy shaming'

Kalenderen ikke i øvrigt ikke direkte sund på grund af blandt andet sukkerindholdet, vurderer Preben Vestergaard Hansen, der er kandidat i Human Ernæring og Husholdningsvidenskab. Masser af voksne har altså taget stilling, men den sande målgruppe skal selvfølgelig også høres i sagen.

Fem børn er derfor taget forbi metroxpress for at se nærmere på kalenderen. Normalt får ungerne den klassiske chokolade-julekalender, fortæller de.

- Det er en frugtkalender, fordi der er tørrede frugter i, konkluderer Tobias på otte, inden flokken kaster sig over opgaven med at åbne lågerne.

Galt eller genialt: Er det her årets ondeste julekalender?
Galt eller genialt: Er det her årets ondeste julekalender?

- Den smager meget godt, siger Villas om en af frugtkuglerne. Agathe tygger på en frugtsnack og nikker.

Børnenes konklusion er, at de godt kan lide kalenderen og ikke ville blive kede af at få den. Til spørgsmålet om de helst vil have chokoladejulekalender eller tørret frugt-julekalender lyder svaret:

- Jeg vil helst have Lego-julekalender, siger Anton

- Jeg synes. Hmm, jeg synes de er lige gode, siger Tobias.

Tak til Willads, Tobias, Anton, Villas og Agathe.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx