Af Simon Boas - 23/07-17 22:20

Uvejret ramte Danmark søndag: Her får de endnu en \Uvejret ramte Danmark søndag: Her får de endnu en "spand vand" i løbet af ugen

Søndag blev store dele af det danske land ramt af massivt regnvejr, og selv om det formentlig ikke bliver lige så slemt den kommende uge, så kan vi se frem til mere regn, lyder meldingen fra DMI.

storybild

Sommerregn. Sommeroversvømmelser. Regn. (Billede: © Uffe Weng)

Hvis man gik og troede, at den danske sommer ikke kunne blive værre, så kan man godt tro om igen. For selv om de seneste dage har budt på så meget regn, at der næppe kan vrides mere ud af de mørke skyer, så er det altså desværre ikke tilfældet.

Der er nemlig langt fra sommer i sigte. I hvert fald ikke den kommende uge. Det bliver derimod endnu en våd uge med regn flere steder.

- Der kommer nok ikke så meget regn, som vi har fået de seneste dage, men vi har stadig nogle udfordringer i starten af ugen, hvor det særligt er Bornholm, der får en ordentlig spand vand, lyder det søndag aften fra vagthavende hos DMI.

I løbet af søndagen faldt der ifølge DMI mellem 20 og 50 millimeter regn flere steder i landet, mens man blandt andet i Køge og Roskilde oplevede skybrud med mere end 35 millimeter regn på ganske kort tid.

Det betød også, at veje rundt om i landet blev oversvømmet som følge af de store mængder vand, mens også politiet var ude og advare mod den massive regn. Fra Københavns Politi lød opfordringen blandt andet, at man som bilist skulle holde et vågen øje med vejene.

 

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
Åge Hareide svinger kniven: Disse...
bt.dk
Eksperter jubler over Kronprinsessens...
bt.dk
Vildt vejr i vente: Her kan vi få 29...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx