Af - 16/03-16 04:00; Opdateret: 16/03-16 08:22

Kenneth: - Min røv er så stor, at pigerne spørger, om de må mærkeKenneth: - Min røv er så stor, at pigerne spørger, om de må mærke

Både mænd og kvinder går op i udseendet på deres bagdel. 21-årige Kenneth Nickelsen er en af de unge mænd, der går op i udseendet på sin bagdel.

Mere end hver fjerde unge dansker mellem 18-29 år, er ikke tilfreds med udseendet af deres numse. Det viser en ny undersøgelse, som YouGov har lavet for metroxpress.

Her svarer 36 % af kvinderne og 17 % af mændene nej til, at de er tilfredse med udseendet af deres bagdel. 21-årige Kenneth Nickelsen er en af de mænd, der går op i, hvordan numsen tager sig ud, og træner meget for at holde den ved lige.

- Jeg har en 'squat-butt': en stor fyldig rund røv, som er så markant, at man kan se den gennem bukserne, siger Kenneth Nickelsen, der til daglig er konstabel i hæren, og bruger sin fritid på at deltage i konkurrencer i styrkeløft.

Han træner sin bagdel, fordi han mener, det fuldender kroppens facon, men også fordi det er vigtigt at være stærk i balde-musklen, hvis han skal kunne præstere i konkurrencer.

- Der sidder meget styrke i røven. Så det er vigtigt. Jeg er fuldt tilfreds, når jeg ser mig i spejlet, siger Kenneth Nickelsen, som går i knæ med 230 kilo på nakken, når han træner sit bagparti med squats.

21-årige Kenneth Nickelsen.

Kenneth Nickelsen træner hver dag, og den hårde tid i træningscentret giver pote. Han får nemlig meget opmærksomhed på grund af sin bagdel.

- Nogle fyre, synes den er for stor - og siger, at den strutter for meget. Men mange piger er ret vilde med det. Jeg har oplevet, piger der kommer hen og spørger, om de må mærke den. Engang var der også et venindepar, der nærmest jagtede mig i byen for at mærke, måle og sammenligne, griner han.

Hvis han kender pigerne, får de lov at mærke, men hvis ikke, afviser Kenneth Nickelsen for det meste gramseriet.

Om pigerne er misundelige eller blot nysgerrige, ved Kenneth Nickelsen ikke med sikkerhed.

- Jeg tror, at de synes det er fascinerede - fordi den er så stor for en dreng.

Kenneth Nickelsen er 174 cm høj, vejer 93 kg - og har 230 kilo på skuldrene, når han 'squatter'.

LÆS OGSÅ: Populær fitnesskæde bløder penge og vil lukke centre

LÆS OGSÅ: Ernæringsekspert: Derfor skal du putte flødeskum i din kakao

LÆS OGSÅ: Single eller gift? Denne gruppe bliver nemmest overvægtig

LÆS OGSÅ: Spis dette krydderi i tre måneder og tab dig tre gange så meget

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kontroversielle tweets blev...
bt.dk
Kærligheden brast: Her er Sarah...
bt.dk
Ny strandpromenade til 26 millioner...
bt.dk
Husker du X Factor-vinderen Emilie?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx