Af - 25/02-14 20:33; Opdateret: 26/02-14 16:32

Dansk datingsite-ejer sviner briterDansk datingsite-ejer sviner briter

Indehaveren af datingsitet, hvor rige mænd søger smukke kvinder, skaber røre i Storbritannien.

storybild

(Billede: Secret Diamond Club)

Britiske kvinder er grimme, og mænd interesserer sig kun for udseendet. Det er budskabet, Gus Terkelsen de seneste dage har sendt i de engelske medier.

Terkelsen skabte overskrifter i Danmark, da han for få år siden lancerede datingsitet Secret Diamond Club. Et site, der kun er for mandlige millionærer og smukke kvinder. Nu har han en temmelig kontroversiel årsag til at fokusere på Storbritannien: Han påstår, at rige, engelske mænd ikke kan finde kærlighed, fordi kvinderne simpelthen ikke er attraktive.

Ejer af kontroversielt datingsite: Grimme må date grimme - accepter det
Ejer af kontroversielt datingsite: Grimme må date grimme - accepter det

- Med oprindelse i et skandinavisk land ved vi, at Storbritannien er et land bestående af grimme kvinder, sagde han til MailOnline.

Unge dater løs på smartphonen
Unge dater løs på smartphonen

- Der er mange velhavende mænd her [i Storbritannien], men kvinderne er ikke særlig attraktive, og det er vanskeligt for mænd at møde kvinder, der ser godt ud, konkluderede han.

Secret Diamond Club interesserer sig kun for to grupper: ekstremt rige mænd og betagende smukke kvinder. Et medlemskab til datingsitet koster op til 600.000 om året for de velhavende mænd. Til gengæld afhænger kvindernes pris af, hvor attraktive de er – og kan ikke blive dyrere end 300 kr. Jo højere rating, jo lavere pris.

Markant flere helt unge tyr til datingsites
Markant flere helt unge tyr til datingsites

Han understreger, at kvinder altid vil lede efter de mest velhavende partnere.

- Storbritannien er et hav fyldt med grimme kvinder, og du bliver nødt til at sejle rundt i lang tid og fiske meget, meget, meget for at finde en smuk kvinde, sagde han til Daily Star Online og tilføjede, at der er så mange grimme kvinder i landet, at multimillionærer har brug for hjælp til at sortere skønhederne fra dem, hvis udseende er værre-end-acceptabelt.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Ben & Jerrys fejrer fødselsdag med...
bt.dk
Bendtner single igen? Nu har han også...
bt.dk
Mange læger har misforstået type...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx