Af Katrine Frederikke Wandrup - 20/09-17 13:22

Astrid tabte sig 84 kilo: 'Jeg bildte mig ind, jeg kun vejede 90 kilo, selvom jeg vejede 150'Astrid tabte sig 84 kilo: 'Jeg bildte mig ind, jeg kun vejede 90 kilo, selvom jeg vejede 150'

På blot halvandet år har 22-årige Astrid Lund Jensen tabt sig 84 kilo, efter en tur på badevægten blev en øjenåbner for hende.

storybild

Astrid Lund Jensen har tabt sig 84 kilo på halvandet år. (Billede: Privat foto)

En vinterdag i 2016 stillede Astrid Lund Jensen sig op på badevægten. Hun havde bildt sig selv ind, at hun nok vejede omkring 90 kilo, men virkeligheden var en noget anden.

Tallet på badevægten sagde 150 kilo, og det blev en øjenåbner for hende, og hun traf den endelige beslutning om at ville tabe sig, skriver TV 2.

Hvordan Astrid nåede op på 150 kilo, har en lang forhistorie.

»Jeg var ikke et slankt barn, men ikke overvægtig. Jeg tror, at det gik galt for mig dér, når man begyndte at få penge til slik og så videre. Jeg skjulte for mine forældre, hvor meget jeg spiste, så jeg spiste meget i smug. Jeg brugte maden for at kompensere for nogle svære følelser, jeg havde. I gymnasiet blev det så endnu værre, når der også kom alkohol oveni, og vi begyndte at gå meget i byen,« fortalte Astrid Lund Jensen tirsdag i 'Go' morgen Danmark'.

Særligt den unge kvindes far havde svært ved datterens høje vægt og kom derfor med mange kommentarer, som det var svært for hende at håndtere, fortalte hun i januar til Eurowoman.

D. 7 november står armene for skud #hudreduktion

Et opslag delt af Astrid L. Jensen (@astridljensen) den

Astrid Lund Jensen ved i dag, at hendes forældres bekymringer alene var fordi, de var bange for hendes sundhed, men at lysten til at tabe sig skal komme indefra. Selvom hun endte med at være svært overvægtig var Astrid altid en glad pige, og derfor hjalp forældrenes indvendinger ikke meget. 

Efter det store vægttab er Astrid Lund Jensen blevet godkendt til en hudreduktion fra det offentlige, og i marts fik hun fjernet tre kilo hud på maven.

»Jeg skulle købe tøj i størrelser, som var for store, for huden skulle pakkes ind. Og når jeg løb, generede det vildt meget, for det slasker jo,« sagde Astrid Lund Jensen.

På Instagram viser hun stolt billeder frem af sin løse hud og arret på maven, for selvom huden kan være irriterende, så er det et tydeligt symbol på det, hun har opnået.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se BTs karakterer: Horsens snydt for...
bt.dk
Sofie Linde deler første billede,...
bt.dk
Husker du ham? Nu forklarer...
bt.dk
Borgere i protest: Historisk kro står...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx