07/06-15 11:12; Opdateret: 07/06-15 12:40

Pas på: Farlig brand på FynPas på: Farlig brand på Fyn

Farlig brand i Odense udvikler sig. Brændende bilværksted indeholder dæk og væsker, der udvikler ubehagelig røg. oplyser politiet.

Et værksted i Odense S brænder lige nu, det skriver TV 2/ FYN. Der er forskellige gasflasker i værkstedet, og derfor forventer vagtchefen, at det er en giftig røg, der lige nu hænger over Odense S og dele af den fynske motorvej.

Vagtchef Kim Munksgaard ved Fyns Politi forklarer til TV 2/ FYN, at der er sendt beredskab ud for at undersøge, hvor farlig røgen er:

- Der er en meget kraftig røgudvikling. Den er ikke decideret giftig, men den kan godt være meget ubehagelig og potentielt sundhedsskadelig ved indånding, og derfor advarer vi imod den, siger vagtchef Kim Munksgaard, Fyns Politi.

Værkstedet ligger i nærheden af nogle højspændingsmaster. Det kan give en farlig situation, hvis ilden forårsager en eksplosion i bygningen. Derfor advarer politiet også mod eksplosionsfare.

Politiet har udsendt en beredskabsmeddelelse til beboere i nærheden af de områder, som den sorte røg blæser hen over. De skal søge inden døre, lukke døre og vinduer og slukke for ventilationsanlæg.

Trafikken på motorvejen påvirkes også af branden. Politiet opfordrer bilisterne til at sænke farten og køre efter forholdene.

25 børn reddet ud af brændende bus
25 børn reddet ud af brændende bus

Brand koster 92-årig mand livet
Brand koster 92-årig mand livet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx