Af - 21/03-14 22:23; Opdateret: 22/03-14 08:12

Politiker forsvarer kendis-dansers 'trekantsfamilie'Politiker forsvarer kendis-dansers 'trekantsfamilie'

Konservativ folketingskandidat sammenligner Kristendemokraterne med reaktionære muslimer.

storybild

Kristendemokraternes formand Stig Grenov (til venstre) kritiserede forleden Silas Holsts (i midten) familieform. Den konservative politiker Rune Kristensen (til højre) forsvarer homoseksuelle forældre. (Billede: Polfoto & Kristian Djurhuus-MX)

Vild med Dans-vinderen Silas Holst og hans partner Johannes Nymark skal være forældre via en veninde, som skal føde barnet. Parret og kvinden flytter sammen i en stor villa, og den konstruktion har fået Kristendemokraterne til at kritisere såkaldte regnbuefamilier.

Silas Holst i barnejubel: Jeg skal være far
Silas Holst i barnejubel: Jeg skal være far

Men nu kommer den konservative folketingskandidat Rune Kristensen Silas Holst til forsvar.

- Nu har jeg mødt Silas og Johannes ved flere lejligheder – og kender masser af homoseksuelle par, der vil være ganske udmærkede forældre. Man skal ikke pådutte andre sine egne normer og værdier, eller se ned på andre menneskers livsstil blot fordi de lever på en anden måde end for eksempel Stig Grenov, siger Kristensen med henvisning til den kristendemokratiske formand.

Politiker raser mod danse-stjernes 'homo-barn'
Politiker raser mod danse-stjernes 'homo-barn'

- Mange taler så meget om problemerne med reaktionære muslimer, men det er altså ligeså intolerant at være reaktionær kristen. Det at være homoseksuel er en ganske naturlig del af livet i 2014 og fordommene om, at to mænd eller to kvinder ikke kan udgøre et par - endsige et forældrepar - er tankeløse, mener Rune Kristensen.

LÆS OGSÅ: Silas: Fitness dk gør mig utryg

LÆS OGSÅ: Silas Holst: Andre drømmer om at spille på landsholdet

LÆS OGSÅ: Silas omgivet af kendte kvinder til sit bryllup

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx