Af - 23/04-15 12:30

13-årige Kristina forstuvede kæben på grund af læbe-udfordring13-årige Kristina forstuvede kæben på grund af læbe-udfordring

Av, av, av, av, AV!

Bildstrecke im Grossformat »

Klik videre for at se Kristina efter læbe-udfordringen.

I øjeblikket afprøver unge verden over trenden med at forstørre deres læber midlertidigt ved hjælp af vakuum-effekten, der opstår, hvis man slutter et glas eller en flaske om læberne og suger til i flere minutter.

Fænomenet hedder ‘Shot Glass Challenge’ og ‘Kylie Jenner Challenge’ - og der er mange eksempler på, at det kan ende galt.

En af dem, der nu går ud og advarer mod læbe-udfordringen er 13-årige Kristina Adamcyzk Kristiansen fra Esbjerg. Hun kom nemlig meget galt afsted, da hun ville prøve at få store læber.

- Da jeg prøvede det, blev mine læber virkelig store. Det var helt vildt. Og det så ikke engang pænt ud, men virkede helt overdrevet, fortæller Kristina til metroxpress.

Unge vil have fyldige læber, men her går det galt!
Unge vil have fyldige læber, men her går det galt!

I et Facebook-opslag, som deles i øjeblikket, beskriver Kristina, hvordan hun dagen efter fik et kæmpe chok, da hun så sig i spejlet.

“Dagen efter vågner jeg tager min morgenmad og kigger mig i spejlet, min mund og rundt om er HELT BLÅ! jeg har blodansamlinger hele vejen rundt om min mund, min kæbe gør ondt hver gang, jeg snakker, og det er så blåt, at ikke engang foundation eller concealers kunne dække det! Jeg tænkte, at det nok ville gå væk, når jeg var kommet i skole, så jeg undgik at tage til lægen. Jeg havde det så forfærdeligt, da jeg var kommet i skole, jeg var lige ved at græde!”

Hudlæge: 'Shot Glass Challenge' kan måske give hænge-læber
Hudlæge: 'Shot Glass Challenge' kan måske give hænge-læber

Kristina ender med at tage til læge, som kan konstatere, at den 13-årige pige har forstuvet kæben.

- Da jeg holdt glasset rundt om læberne i 10 minutter, opstod der et tryk - og da jeg så tog glasset væk igen, har trykket været for hårdt, og det gik ud over kæben, forklarer Kristina, der nu er stresset over, at hun om 10 dage skal konfirmeres.

Hun skal være meget heldig, hvis skaden skal gå væk til den tid.

- Jeg synes egentlig bare, at det er blevet værre. Det er i hvert fald ikke blevet bedre endnu, siger Kristina, der deler sin historie for at advare andre, der er fristet af #KylieJennerChallenge.

Jeg har ødelagt mit ansigt på sådan en skide dum ting! Som at få større læber i hvad 1 1/2 time! Men ja man lærer af sine fejl, og virkelig ikke gør det her!

Realitystjerne: STOP 'Shot-glass-challenge'
Realitystjerne: STOP 'Shot-glass-challenge'

Se folk forsøge sig med læbe-tricket her med den mere kommercielle udgave, hvor man forstørrer læberne med en særlig gadget.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx