Af - 05/03-15 19:42

Albert kunne ikke glemme 'sød sodavandspige' fra sandwichbarAlbert kunne ikke glemme 'sød sodavandspige' fra sandwichbar

19-årige Albert kunne ikke glemme den søde pige, han mødte på en sandwichbar. I stedet eftersøgte han hende på Facebook.

Bildstrecke im Grossformat »

Rettelse kl. 19.40:

Efter en nærmere gennemgang viser det sig, at historien om 'Albert Hedegaard' og Laura Vallø Kristensen er løgn, da 'Albert Hedegaard'-profilen på Facebook er falsk.

Læs mere her: Kærlighedshistorie fra sandwichbar var løgn.


----------------------------------------------------------------------------------------------------
Tirsdag aften den 24. februar skete der noget magisk på Sunset Boulevard i Slagelse. For 19-årige Albert Hedegaard tabte sin sodavand og ved nabobordet sad 18-årige Laura Vallø Kristensen med sine veninder.

Hun var færdig med at spise og tilbød derfor Albert resten af hendes sodavand. De to faldt i snak. Men før samtalen overhovedet var kommet ordentligt i gang måtte Laura løbe med sine veninder efter bussen.

Derfor fortæller vi vores hemmeligheder til frisøren og andre vi ikke kender
Derfor fortæller vi vores hemmeligheder til frisøren og andre vi ikke kender

Tre dage efter måtte Albert tage affære. For den søde sodavandspige var ikke sådan lige at glemme.

Derfor skrev han til Sunset Boulevard på Facebook. Han ville gerne have hjælp til at finde sodanvandspigen.

Heldigvis fulgte en af Lauras veninder Sunset Boulevards Facebookside, så da sandwichbaren hjalp Albert med at efterlyse sodavandspigen, kunne hun straks genkende historien.

Metroxpress kontaktede onsdag både Albert og Laura for at høre, hvordan det står til med kærligheden nu.

Laura Vallø Kristensen fortæller, at hun synes det var lidt underligt at blive efterlyst på Facebook:

- Til at starte med synes jeg, det var lidt underligt og grænseoverskridende sådan at blive udleveret på nettet, og specielt Facebook, men jeg havde jo lidt haft samme følelse som Albert havde (i det min veninde havde revet mig væk, uden at give mig chancen for at få et navn eller telefonnummer), og nu hvor vi er begyndt at skrive sammen og være sammen, er jeg super glad for, at han turde gøre det!

Laura Vallø Kristensen er imponeret over, hvor modig Albert har været. Desuden kommer det bag på hende, hvor romantisk han er. For eksempel overraskede han hende i tirsdags med en lækker middag.

- Jeg havde ikke forberedt mig på den helt store middag, men Albert er en som han selv kalder sig en “håbløs romantiker” og havde selvfølgelig disket op med den lækreste middag med vin til maden. Han er lidt af en charmetrold. Det var super hyggeligt endelig at møde ham igen, og vi snakkede om alle de ting vi ikke fik afsluttet i tirsdags, fortæller Laura Vallø Kristensen.

Her kan du læse om, hvordan 19-årige Tobias efterlyste en vidunderligt smuk pige, som han fik øjenkontakt med i s-toget.

Metroxpress har spurgt de to, om de så er kærester nu. Og her svarer de onsdag eftermiddag begge lidt vævende:

- Altså intet er officielt endnu, så vi vil ikke kalde os for kærester, men hvis der findes et stadie lige under kærester, så er det nok der vi befinder os, skriver Albert Hedegaard.

Dog kan man på begges profiler her til morgen se, at de nu er i et forhold - så onsdag aften var formentlig også hyggelig.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt i sorgen: Her overrasker...
bt.dk
Gerningsmand bag økseoverfald går...
bt.dk
Skistjerne vinder OL-medalje: 'Vil I...
bt.dk
Mand fundet død i vandet ved slotspark
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx