15/02-18 16:55

Kræftsyg kvinde mødte 46-årig på Facebook: Nu er han dømt for at presse hende ud i prostitutionKræftsyg kvinde mødte 46-årig på Facebook: Nu er han dømt for at presse hende ud i prostitution

Den 30-årige kvinde skulle sælge sig selv og sende ham alle pengene.

storybild

Modelfoto (Billede: Iris)

En 46-årig mand fra Køge blev onsdag idømt ni måneders fængsel for rufferi.

Manden havde udnyttet en sårbar og svag kvinde ved at presse hende til prostitution og overtale kvinden til at sende ham alle de tjente penge.

Det skriver Dagbladet Køge.

Tre af de ni måneder er ubetingede, og køgenseren blev også dømt til 120 timers samfundstjeneste.

Den 30-årige kvinde mødte manden på Facebook, og i Retten i Roskilde kom det frem, at de to aldrig har mødt hinanden i virkeligheden. De indledte tilbage i 2016 et kærlighedsforhold på nettet, og den 46-årige forklarede kvinden, at han var i pengeproblemer.

Der manglede både penge til et hus i Køge, som de to skulle flytte sammen i, beskyttelsespenge og medicin til mandens hunde.

I alt overførte kvinden omkring 377.000 kroner til den 46-årige, der i samme periode også modtog kontanthjælp fra Køge Kommune. Derfor blev manden ligeledes dømt for socialt bedrageri, hvilket han, ligesom rufferi-forholdet, erkendte.

Det hele stoppede i marts 2017, da politiet henvendte sig til kvinden, men i månederne op til havde manden fra Køge presset hårdt på, for at hun skulle tjene flere penge til ham. Det var på trods af, at kvinden i den periode modtog kemobehandling efter en kræftoperation og følte sig for syg til at sælge sin krop.

LÆS OGSÅ: 70 danskere bliver svindlet hver dag på nettet

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet bekræfter: Vi har ham! Her...
bt.dk
Milliardæren Yvonne Seier...
bt.dk
Venner gennem 30 år: Eddie Skoller...
bt.dk
Kyllinge-gigant tvunget til...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx