06/05-14 17:08

Fodboldballade koster DSB en halv million kronerFodboldballade koster DSB en halv million kroner

Hærværk i forbindelse med søndagens fodboldkamp mellem FC København og Brøndby IF koster DSB en halv million.

storybild

Københavns Politi havde en travl eftermiddag søndag, da både Brøndby IFs og FC Københavns fans havde arrangeret fodboldmarch på deres vej til lokalderbyet i Parken. (Billede: Polfoto)

Da FC København og Brøndby IF søndag mødtes i Parken i København, måtte politiet gribe ind, da det kom det til masseslagsmål med 200 deltagere.

Men også S-togene måtte holde for, og DSB har nu opgjort skaderne i forbindelse med balladen til omkring en halv million kroner.

- Der blev blandt andet smadret loftsplader og ruder i S-togene, siger Anders Egehus, der er direktør for Operation i DSB, til Ritzau.

- Vi var efterfølgende nødt til at tage fem tog ud af drift, og balladen gav også masser af forsinkelser, fortsætter han.

Søndagens ballade ærgrer DSB-direktøren.

- Vi har et supergodt samarbejde med både politiet og fanklubberne. Det havde vi også i søndags, og så er det ærgerligt, at det alligevel går galt, siger Anders Egehus.

DSB anmelder hærværket til politiet og vil hjælpe i forsøget på at finde frem til hærværksmændene, blandt andet ved hjælp af videoovervågningen fra togene.

Søndagens ballade opstod i forbindelse med, at de over 32.000 tilskuere forlod Parken. FCK-fans væltede et hegn og løb over mod Brøndbyfansene, fortalte vicepolitiinspektør Henrik Møller til Ritzau.

I søndagens løb blev der anholdt godt 20 personer i tilknytning til opgøret. De er blandt andet sigtet for hærværk, fyrværkeri, narkobesiddelse og vold mod betjente.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

To personer anholdt efter biljagt
bt.dk
FCM-træner med hård kritik: 'Det...
bt.dk
Efter massiv kritik i pokalkamp: Nu...
bt.dk
Kim er syg og på kontanthjælp: Nogen...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx