Af - 06/03-14 13:19; Opdateret: 06/03-14 13:39

Gamle dating-sites sviner ny knalde-appGamle dating-sites sviner ny knalde-app

To af Danmark største og ældste datingsites angriber den hurtigtvoksende konkurrent, score-appen Tinder. Kvinderne gider ikke mødes i virkeligheden, lyder en beskyldning.

storybild

(Billede: Kloster)

Noget af det værste, man kan beskylde en konkurrent på den heteroseksuelle del af online-dating-markedet for er, at der hos rivalen er et voldsomt overtal af mænd - og håbløst få kvinder - eller kvinder, som ikke gider noget i virkeligheden.

Ny ‘knalde-app’ truer danske dating-sider
Ny ‘knalde-app’ truer danske dating-sider

For dermed udebliver begge køn; Mændene, fordi de ikke orker at kæmpe om få kvinders gejst - og kvinderne, fordi de ikke gider spammes med opfordringer til sex og stævnemøder fra utallige desperate mænd.

Snart vil firmaer score dig
Snart vil firmaer score dig

Metroxpress skrev onsdag, at verdens hurtigst voksende dating-app, Tinder, også stormer frem blandt danske unge, som dermed ifølge branchefolk gradvist fravælger traditionelle tjenester som Dating.dk og Single.dk.

Her er OL-atleternes våben i jagten på sex
Her er OL-atleternes våben i jagten på sex

Det afviser Jonas Cronfeld, Marketing Manager hos Single.dk på det klareste, samtidig med, at han finder anledning til at fremsætte den førnævnte beskyldning.

»For det første er folk, især kvinderne, mere interesserede i at få noget opmærksomhed og se hvor mange der er interesserede i dem, end i reelt at mødes,« hævder han.

»For det andet betaler folk ikke for at bruge servicen, hvilket gør barrieren meget lav og seriøsiteten tilsvarende lav,« lyder hans vurdering.

Også fra Danmarks største datingsite, Dating.dk er der beskyldninger mod Tinder, som Dating.dk mener ikke er en dating-app eller en konkurrent. Det på trods af, at mange bruger den til at finde dates.

- Tinder er jo ikke en dating-app, men mere en 'hot or not-app' og dermed meget overfladisk, siger Martin Schultz Andersen, marketingansvarlig, Dating.dk.

Også Jonas Cronfeld kalder Tinder overfladisk.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx