Af Fie West Madsen,Simon Boas - 05/09-17 22:55

Politiet undersøger 'mistænkeligt forhold' ved Lars Løkkes bopælPolitiet undersøger 'mistænkeligt forhold' ved Lars Løkkes bopæl

Tirsdag aften er en episode fundet sted ved statsminister Lars Løkke Rasmussens bopæl, der har fået politiet til at rykke ud.

storybild

Politi er tirsdag aften til stede i Nyhavn og undersøger et mistænkeligt forhold. (Billede: Simon Boas)

Politiet undersøger tirsdag aften et mistænkeligt forhold omkring statsminister Lars Løkke Rasmussens (V) bopæl i Nyhavn i København.

Det oplyser Københavns Politi til metroxpress.

»Det er et mistænkeligt forhold, vi efterforsker. Det er ikke noget, Lars Løkke har foretaget sig, men i nærområdet,« siger vagtchef Henrik Stormer.

Har det mistænkelige forhold relation til Lars Løkke Rasmussens bolig?

»Det er det, vi nu efterforsker,« lyder det fra vagtchefen, der ikke ønsker at oplyse, hvor meget mandskab man har sat på opgaven. BT's mand på stedet fortæller imidlertid, at der er mindst tre politibiler parkeret i området, mens adskillige betjente også har taget opstilling.

Politiet modtog klokken 20.13 en anmeldelse fra en person, der opholdt sig i Nyhavn, som havde observeret personer med en mistænkelig adfærd. En betjent på stedet har forklaret til metroxpress' udsendte, at personerne er blevet set kravle op på et stillads nær Lars Løkkes bopæl.

Betjenten vil imidlertid ikke oplyse, om man har anholdt nogen.

Central efterforskningsleder ved Københavns Politi, Youssef Lharraki, bekræfter over for Ritzau, at der er tale om flere personer på et stillads.

»Vi undersøger et mistænkeligt forhold, hvor der er blevet set fire personer på et stillads,« siger han til nyhedsbureauet.

Kort efter klokken 22.30 kan politiet dog stadig ikke oplyse, hvorvidt man har anholdt nogle i sagen, eller hvad det mistænkelige forhold drejer sig om.

»Vi har ikke noget yderligere,« oplyser vagtchef Carsten Reenberg.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Emmas billede er blevet misbrugt igen...
bt.dk
Tv-seere chokerede over OL-stjernes...
bt.dk
Stort cykelhold på randen af konkurs:...
bt.dk
63-årig mand stukket ned af...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx