Af - 13/09-16 20:06; Opdateret: 13/09-16 20:27

Unge hænger hinanden ud på FacebookUnge hænger hinanden ud på Facebook

I populære secondhand-grupper på Facebook bliver flere og flere unge hængt ud, blot fordi de fortryder deres køb

Bildstrecke im Grossformat »

- Sådan en faggot som ham her er ikke gammel nok til at være med i grupper som denne

Sådan starter opslaget inde på secondhand-gruppen Sneakermarket. Opslaget er lagt op efter en køber fortrød sit køb i sidste sekund, da han indså, at han ikke ville kunne passe skoen alligevel.

Siden da er han blevet stemplet som en utroværdig køber og blevet smidt ud af gruppen.

Sådan oplever flere og flere unge at blive hængt ud i diverse secondhand-grupper, hvis de ombestemmer sig omkring en vare.

En af administratorerne for gruppen Sneakermarket er enig i, at der er et problem og tror, at folk oftest hænger andre ud, fordi de ikke kan se andre muligheder, når de sidder bare skærmen.

- Jeg tror, folk benytter sig af den metode grundet mangel på bedre. Og fordi det er nemt for dem at gemme sig bag skærmen, fortæller Thomas Ludvigsen, der er administrator for Sneakermarket.

Men selvom Thomas Ludvigsen ser et problem i, at brugerne hænger hinanden ud, så forstår han også godt , at man som sælger bliver irriteret, når køberen bryder en aftale.

- Ifølge loven, hvis jeg må være flueknepper, så er en både mundtlig of skriftlig aftale bindende, og det er selvfølgelig træls for en person, der aftaler at mødes med nogen fx på hovedbanegården, og så sælger ikke dukker op.

En af de personer, der valgte at hænge en køber ud på gruppen, er Tobias Fischer Bruun. Han lavede et opslag for at advare andre, så de ikke ville kunne komme ud for det samme.

- Jeg lavede et opslag om ham, da jeg ikke synes, at han skulle "flake" andre inde på gruppen og for at andre, der skulle handle med ham skulle være opmærksomme det.

- Jeg synes bare, at andre skulle vide, hvis de skulle handle med ham - at han har flaket før. Så de var opmærksomme på det. Se Tobias' opslag nedenunder.

At "flake" er en betegnelse, som man bruger inden for salgsverden, når man fortryder købet i sidste sekund.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx