Af - 16/04-14 20:50; Opdateret: 16/04-14 21:07

Mistænkt drabsmand fortsat på fri fodMistænkt drabsmand fortsat på fri fod

Politiet forventer, at sønnen til knivdrabt mor vil melde sig selv i nærmeste fremtid.

storybild

Fuad Mohamed, 20 år gammel. (Billede: Københavns Politi)

Efter en 42-årig kvinde døde kl. 15.39 onsdag efter knivstik i sin lejlighed i Høje Gladsaxe, efterlyser Københavns Vestegns Politi nu hendes søn som mistænkt i sagen.

Der er tale om den 20-årige Fuad Mohamed fra Høje Gladsaxe.

Han er af somalisk afstamning, cirka 190 cm høj, slank af bygning, har meget kort, sort hår og muligvis et lille tynd overskæg. Han er sidst set iført sorte benklæder og muligvis en lys skjorte og hue. Han medbragte en sort Nike-sportaske til at tage over skulderen.


Se flere videoer og billeder på Local Eyes.dk

Politiet vurderer dog, at sønnen vil melde sig selv og har derfor ikke sat en 'menneskejagt' ind på den 20-årige, siger vagthavende ved Københavns Vestegns Politi Brian Larsen til mx.dk.

Mor knivdræbt: Søn flygtet fra gerningsstedet
Mor knivdræbt: Søn flygtet fra gerningsstedet

- Han er ikke farlig for andre. Han er flygtet fra lejligheden til fods, og så vidt vi ved, har han ikke adgang til et køretøj. Kørekort har han ikke, så han befinder sig formentlig ikke langt fra gerningsstedet, siger han og tilføjer, at der ikke er sendt patruljer ud med det ene formål at opspore den mistænkte, men at de almindelige patruljer er udstyret med billede og signalement af den mistænkte:

- Han har ikke rigtig nogle andre steder at tage hen end lejligheden. Måske kan han finde et sted at være for natten, men vi regner med, at han melder sig selv inden så længe.

Den 20-årige var klædt i en hvid eller lys skjorte på gerningstidspunktet, og hvis han ikke har skiftet tøj, vil der formentlig være blodstænk på skjorten, siger Brian Larsen:

- Ser man ham, skal man ringe 114 eller henvende sig på den nærmeste politistation. Opstår der en akut situation, skal man ringe 112.

Man skal ikke selv forsøge at pågribe den mistænkte.

Om motivet for drabet, siger Brian Larsen:

- Det har formentlig være udslag af en eller anden form for afmagt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Anders Fogh med hård udmelding: Det...
bt.dk
Advarsel om glatte veje i store dele...
bt.dk
United rejste sig efter kæmpe...
bt.dk
Mand røvede Fakta-butik: Nu søger...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx