Af Bo Norström Weile - 06/02-16 13:14

Træt af stor mobilregning? Ny hjemmeside viser hvordan du sparer pengeTræt af stor mobilregning? Ny hjemmeside viser hvordan du sparer penge

Markedet for mobilabonnementer kan være svært at gennemskue for den almindelige forbruger. Ny dansk sammenligningsside vil gøre det lettere for brugeren at finde frem til den bedste pris.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

Er du på udkig efter det billigste mobilabonnement på markedet i forhold til dit forbrug, fristes du måske til at slå vejen forbi en hjemmeside, der sammenligner abonnementspriser.

Men kigger du udelukkende på tal og vælger det, der ligger i top, kan du rent økonomisk brænde nallerne. Siderne sorterer ofte udelukkende efter pris og tager således ikke højde for udlandsforbrug, eller om du gør brug af forskellige streamingtjenester.

Danskerne får chok-regning for mobilen efter ferien
Danskerne får chok-regning for mobilen efter ferien

Det mener Søren Wang, der er medstifter af hjemmesiden teleabonnement.dk. En ny hjemmeside, der ifølge stifterne selv samler alle variabler i den økonomisk svært gennemskuelige ligning, som det at finde det rette teleabonnement kan være:

- Mange har både et mobilabonnement og et abonnement til en streamingtjeneste og kan dermed spare penge ved at samle de to abonnementer. Ingen af de 30 prissammenlignings-sider vi har tjekket herhjemme tager højde for dette, og brugeren kan derfor ende med en dyrere samlet løsning, siger Søren Wang.

Eksperter: Derfor føles det som om, din telefon vibrerer
Eksperter: Derfor føles det som om, din telefon vibrerer

Han understreger, at det ikke nødvendigvis er det billigste mobilabonnement ud fra månedsprisen, der giver den bedste økonomiske løsning, men at der derimod kan være hundredvis af kroner at spare på en samlet model:

- Et eksempel kunne være, at kunden har et mobilabonnement hos Telia til 129 kroner per måned og samtidig har HBO og Mofibo på månedlig abonnement. Det betyder, at personen betaler 129 kroner plus 79 kroner plus 99 kroner hver måned. På et år bliver det 3.684 kroner, fortæller Søren Wang og fortsætter:

- Ved at skifte til Telmore Play, som koster 249 kroner om måneden – altså næsten det dobbelte - får personen både seks gange så mange GB (Fra 2 til 12) fri tale, HBO, Mofibo og 11 andre abonnementsadgange. Alt i alt bliver det 2.988 kroner, hvilket betyder, at du sparer 696 kroner om året, siger Søren Wang og understreger, hvordan kunderne på deres hjemmside vil kunne danne sig et større overblik og lettere gennemskue, hvilke samlede løsninger, der bedst kan svare sig for dem.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx