Af - 02/03-14 12:43; Opdateret: 02/03-14 13:50

Pas på piger: Stetoskop-manden er på spil igenPas på piger: Stetoskop-manden er på spil igen

Sexkrænker er igen på spil med sine krænkende 'helbredsundersøgelser' af piger og unge kvinder.

storybild

24-årige MCP har gentagne gange krænket piger og unge kvinder med sin fup-heldbredsundersøgelser. Nu forsøger han igen at lokke piger og unge kvinder til at deltage i hans krænkende undersøgelser. (Billede: polfoto/arkiv)

Dette er en advarsel: Den 24-årige sexkrænker MCP er ustoppelig. Denne gang forsøger han at lokke piger og unge kvinder i Østjylland til deltage i sine fup-helbredsundersøgelser under dække at at være 'forsker fra Idræt Danmark' eller sportslæge for Fitness World.

Snu sexkrænker huserer i Jylland
Snu sexkrænker huserer i Jylland

Han har desuden kontaktet flere unge kvinder på ski-resortet Sankt Anton i Østrig med en historie om, at han har brug for frivillige til helbredsundersøgelser i forbindelse med sin mountain rescue-uddannelse.

Flere piger og unge kvinder skriver på Facebook, at de for ganske nylig er blevet kontakt af MCP, som vil have dem til at deltage i 'helbredsundersøgelserne.'

Vagthavende ved Østjyllands Politi Tommy Jørgensen har ikke umiddelbart kendskab til, at der er indgivet anmeldelse i de nye sager.

Sexkrænker 'virkede troværdig og charmerende'
Sexkrænker 'virkede troværdig og charmerende'

- Men er der piger, der føler sig krænket, skal de henvende sig til politiet og anmelde det, siger han.

MCP blev i august 2013 idømt tre måneders fængsel for 27 blufærdighedskrænkelser af unge kvinder og mindreårige piger. Heraf en måneds ubetinget fængsel, som MCP allerede havde afsonet i surrogat på en lukket psykiatrisk afdeling under sin varetægtsfængsling i sommeren 2012.

Pas på, piger: Sexkrænker bliver ved og ved
Pas på, piger: Sexkrænker bliver ved og ved

I efteråret 2013 var han igen på spil i det midtjyske på Holstebro-kanten, hvor han blev sigtet for 30 nye forhold. Samtidig kontaktede han poledance-udøvere og - institutter i hovedstadsområdet under dække af, at han forskede i træningseffekten af poledance.

I mindst ét tilfælde lykkedes det ham at lokke en ung kvindelig poledancer til at deltage i flere helbredsundersøgelser i november 2013, hvor han fik hende til at tage alt tøj af undtagen trusserne, hvorefter han blandt andet masserede hende på ryg og ben, lyttede til hendes bryst med stetoskop og befølte hende. Den unge kvinde indgav anmeldelse i begyndelsen af december 2013.

Ekspert: Ung sexkrænker kan ikke stoppe
Ekspert: Ung sexkrænker kan ikke stoppe

MCP blev afhørt af politiet første gang i december 2011, men som metroxpress tidligere har afdækket, lokkede han allerede i september 2009 to unge kvinder til at deltage i den helbredsundersøgelse med stetoskop, som er blevet hans varemærke.

På Facebook udtrykker flere af pigerne frustration over, at MCP ikke kan stoppes: 'Skal han voldtage en pige, før der sker noget?!- det kan ikke være rigtigt', skriver en af pigerne.

DF trækker minister ind i sag om sexkrænker
DF trækker minister ind i sag om sexkrænker

En kilde tæt på MCP fortæller til mx.dk, at MCP med sin fornuft godt kan forstå, at de unge kvinder og piger føler sig krænkede, men at han ikke angrer. Måske har MCP endda fået overbevist sig selv om, at han hjælper de unge kvinder med sine undersøgelser, siger kilden.

MCP dyrker ekstremsport og har tidligere foretaget ulovlige klatringer på højhuse, der var under opførelse. Den 25. februar i år narrede han i øvrigt Ekstra Bladet til at bringe en historie om, at han på vej til Nepal for at redde en nødstedt, dansk bjergbestiger på Mount Everest.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx