Af - 15/09-16 17:09; Opdateret: 15/09-16 18:05

Mand anholdt for at sprøjte sæd på fremmed kvinde i shoppingcenterMand anholdt for at sprøjte sæd på fremmed kvinde i shoppingcenter

Et populært shoppingcenter i København dannede fredag rammen om et bizart optrin.

storybild

Frederiksberg Centret set fra Falkoner Alle (Billede: Torben Christensen)

Frederiksberg Centret i København dannede fredag rammen om et højst bizart optrin, hvor en mand sprøjtede sæd på en fremmed kvinde.

Kvinden stod på rulletrappen, da den fremmede mand sprøjtede sæd på hende med en kanyle. Manden havde stået tæt på kvinden, og derfor troede et vidne først, der var tale om en tasketyv.

Chok: Solarier er fulde af sæd i Norge
Chok: Solarier er fulde af sæd i Norge

- Men da jeg så, han stod med en kanyle, tænkte jeg, at det kunne være gift eller en drugrape, så jeg blev chokeret og råbte meget højt af ham, siger Fie Sandfeld til TV 2 Lorry.

Hun skyndte sig at få fat i en vagt, der ledte efter gerningsmanden, der dog i første omgang måtte nøjes med at trøste den ulykkelige kvinde.

Det viste sig, at det var sæd, manden havde haft i kanylen, og at kvinden var blevet ramt af det.

Takket være vidnets beskrivelse, lykkedes det at få gerningsmanden identificeret på videoovervågningen, og mandag kunne vagter så pågribe ham, da han kom tilbage til centret og blev genkendt.

Efterfølgende har både centrets vagter og Københavns Politi takket hende for indsatsen.

Danskerne er vilde med shopping på nettet
Danskerne er vilde med shopping på nettet

- Jeg kan ikke bare være vidne til, at der begås overgreb mod andre mennesker, siger hun selv om sin indsats, og opfordrer til at andre mennesker også blander sig, hvis de ser noget der ikke bør finde sted, siger hun til TV2 Lorry.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx